Femei de 10

Gânduri despre EA și EL – Interviu cu Andreea Marin

Andreea Marin este, fără îndoială, o FEMEIE  DE  10! Sunt rare cazurile în care Dumnezeu te răsplătește și cu frumusețe. În ziua în care Andreea a venit pe lume, demiurgul era, cu siguranță, într-una din zilele sale bune, caci a daruit-o cu de toate, din belșug. Andreea este frumoasă de pică, are o minte brici, este plină de energie și inițiativă, are forța de a schimba lucruri. În bine, căci altfel nu rămânea întipărită în mintea românilor ca fiind o „zână a surprizelor”! Desigur că și emisiunea cu pricina și-a spus cuvântul și a propulsat-o pe gazda sa pe orbita celebritații! Dar…puneți orice altă femeie în același loc : nu multe vor fi precum Andreea Marin! Deși e unanim invidiata pentru viața sa, aceasta n-a fost lipsită de momente de cumpănă. Însă Andreea prețuiește viața, iar forța ei interioară a transformat impasurile în experiențe și amintiri, iar optimismul i-a  rămas veșnic tovarăș de drum. Între două astfel de drumuri ( Andreea circulă de dimineața, până seara în toate direcțiile !) , una dintre cele mai de succes femei din România apucă să ne răspundă fulger,  la câteva întrebări, oarecum „atipice”!

andreea-marin4–  Dacă mâine ar veni o…zână bună (!) și ți-ar spune : „Andreea Marin, gata! De mâine vei fi bărbat!” ce i-ai replica?

– Nu, multumesc. Sunt prea varstnica pentru schimbari atat de radicale. Si nici nu-mi lipseste latura masculina:  hotararea, forta de a misca lucrurile, la propriu si la figurat.:)

–  Sunt destui bărbați care te-au dezamăgit, în diverse feluri. Dacă o forță divină i-ar aduna pe toți la un loc, în fața ta, ce discurs le-ai ține?/ ce pedeapsă le-ai da?

– Nu sunt de acord, nu e adevarat ca am avut multe dezamagiri. Putine, dar bune:). Din care am avut ceva de invatat, asa ca nu ma plang. Ideea e ca dezamagirile sunt din vina noastra, pana la urma: avem uneori asteptari nerealiste.andreea-marin3

– Ești mamă de fată. Când va veni momentul, ce sfaturi îi vei da Violetei, în materie sentimentală, pentru a nu repeta greșelile tale?

– Sa fie deschisa si onesta cu mami, cea mai buna prietena a ei care o iubeste neconditionat. Sa stie ca nu exista problema fara solutie, daca mi-o impartaseste. Rolul meu nu e sa o judec, ci mai ales sa o sprijin. E sufletul meu.

–  Dacă în școli s-ar introduce o materie intitulată „Iubire” și ai fi invitată să predai un curs demonstrativ, cum ți l-ai structura?

– Buna tema de gandire! Nu pot raspunde intr-o vorba. Cert e ca iubirea da sens vietii, inainte de toate. Iubirea in toate formele ei.

– De mâine , o mână nevăzută face să dispară toată suflarea masculină de pe planetă. Răsufli ușurată?

– Nu, dimpotriva. Ce ne-am face fara ei? 🙂

 

Sursă foto: Facebook

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Andreea e o sursa de inspiratie fara de sfarsit…si intr-acelasi timp e o sursa de nostalgie pentru multi dintre noi. Nostalgia care se trage de la „Surprize” cand ma asezam cu bunicuta in fata micului ecran in fiecare sambata, iar in cuptor se prepara invartita aia buna pe care numai bunica stia s-o faca cu manutele ei fermecate. Iar prin casa se raspandea un miros de coptura ce ne facea sa revenim la realitate dupa ce trageam un bocet bun cand vedeam cum se reunesc oamenii dragi. 🙂 Ce timpuri, ce oameni…Andreea, multumesc ca existi, multumesc ca esti asa cum esti, simpla si cu un suflet mare. Cand citesc postarile tale, imi amintesc cu dor de bunicuta mea care demult nu mai este, era si ea o fana de-a ta. :)) Dumnezeu sa va aiba in paza pe tine si pe fetita ta si sa ne daruiasca mai multi oameni ca tine.

  • Frumoase cuvinte. Frumos om la trup si suflet, un om special cu un suflet nobil.
    O primavara minunata!

Publicitate