banner marshal garden
Femei de 10

Această tânără frumoasă nu are aparent nimic deosebit. E suficient însă să se dezbrace… ( Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!)

Povestile de viață impresioneaza mai mult decât orice roman sau telenovelă. Nu degeaba se spune că „viața bate filmul”. Povestea de mai jos este o pildă pentru toți acei care, trecând printr- un moment de cumpănă, spun că nu mai vor să trăiască. Sunt rânduri despre oamenii puternici, despre gândirea  pozitivă, despre dragoste și credință. Citiți-le, iar apoi trimiteți-le celor care credeți că au nevoie de susținerea dumneavoastră..image

Această tânără fermecătoare cu înfățișare de fotomodel este Paola Antonini. Deși Paola este un om cu suflet bun,
iată că soarta fost nemiloasă cu ea. Cu doi ani în urmă, în ajun de Crăciun, Paola a fost lovită în plin de o mașină. Viața ei a atârnat multă vreme de un fir de păr, însă niște medici minunați au reușit să i-o salveze. Prețul a fost însă unul foarte mare : Paolei a trebuit să i se amputeze un picior.
E greu de redat în cuvinte ce a fost în sufletul tinerei după operație. Piciorul i-a fost înlocuit cu o proteză. Mulți probabil că s-ar fi prabușit, în locul ei. Dar Paola este ceea ce se numește un om puternic. Drept care, iată, tânăra a continuat să meargă curajos pe drumul vieții, păstrându-și zâmbetul pe chip. O dovedesc din plin instantaneele următoare:

 

 

image

image

image

image

image

Paola și-a continuat cariera de fotomodel. Tânăra duce o viață activă, face sport și participă la numeroase emisiuni de televiziune. Mai mult, are chiar și un canal personal, pe YouTube.

image

image

image

Paola Antonini își dedică mare parte a timpului său acțiunilor umanitare, ajutându-i pe tinerii cu dizabilitați să-și recapete încrederea în sine.

image

Sursa : pic-words.ru

Femei de 10 pe Facebook