Timp liber

Intâlnirea între un mare actor și o vedetă pop a născut un superb cântec de dragoste

Dincolo de omul minunat care se ascunde în spatele chipului binecunoscut, Sanda Ladoși este, fără îndoială, una din vocile de primă linie ale muzicii pop românești. Și mai este …colega noastră de site!

Ștefan Iordache nu a fost numai un mare actor, a fost unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut această țară. Și este acum colegul…îngerilor.

Carierele lor nu s-au intersectat decât, probabil,  întâmplător, prin culisele turneelor pe care orice slujitor al artei este obligat să le facă. Și iată că, într-o bună zi, o minte inspirată îi aduce peimage cei  doi în fața aceluiași microfon. Vocea caldă a Sandei învăluie timbrul special al actorului și împreună construiesc o frumoasă poveste, pe muzica semnată de talentatul Dan Iagnov. Și pentru că o melodie atât de sentimentală nu putea fi decât una de suflet, textiera Andreea Andrei îi gândește o haină a iubirii. ” Între noi mai e un pas” este o tulburătoare poveste de dragoste, între doi oameni care se iubesc aproape până la contopire. Dar le mai rămâne un pas, până a fi una și aceeași ființă… Ce reprezintă acest ultim pas? Care este rațiunea lui de a exista? Este, cumva vina unuia din ei, sau dreptul la fericire al celuilalt?…

    Vă invităm să reascultați acest cântec,  să vi-l amintiți pe inegalabilul Ștefan Iordache, să o admirați pe colega noastră de site, Sanda Ladoși și…să recunoașteți că melodiile noastre nu sunt cu nimic mai prejos decât cele de aiurea!

Între noi mai e un pas

Mă atragi,
Mă respingi,
Te alinți și mă iubești,
Și femeie, și copil,
Așa cum ești.

Eu iubesc
Ochii tăi,
Noaptea din privirea ta,
Felul tău de-a-mi șopti ceva.

(refren:)
Și între noi mai e un pas
Atâta doar a mai rămas,
Și mă întreb: e doar un vis sau e iubire?
Dar între noi mai e un pas
Și dacă el a mai rămas,
E vina mea sau dreptul tău la fericire?

Mă atingi
Și te simt
Dăruindu-mi tot ce ai,
Însă, vezi, nu merit eu
Ce vrei să-mi dai.

În sfârșit,
Ai venit,
Ești aici, vei fi al meu,
Te-am visat,
Te-am așteptat mereu.

(refren)

Dar între noi mai e un pas
Și dacă el a mai rămas,
E vina mea sau dreptul meu la fericire?
Mai e un pas,
Atâta doar a mai rămas
Și mă întreb: e doar un vis sau e iubire?

Dar între noi mai e un pas
Și dacă el a mai rămas,
E vina mea sau dreptul tău la fericire?
La fericire…