Frumusețe

Gama HERBAGEN – Anti-Celulită

Luptă împotriva celulitei și vergeturilor și descoperă o piele mai fermă, mai elastică și mai  sănătoasă! Herbagen a selectat ingrediente naturale cu beneficii dovedite clinic (alge marine, extracte de citrice, de struguri, extract de melc, vitamine, venin de viperă, uleiuri esentiale) și le-a inclus în formule unice care sunt ușor de integrat în rutina de îngrijire. Cremele Herbagen livrează substanțele active spre straturile profunde ale pielii și stimulează eliminarea celulelor grase, responsabile cu aspectul neplăcut de ”coajă de portocală”.

1. Ser remodelant anti-celulită cu venin de viperă 150ml

Serul remodelant anti-celulită cu venin de viperă destinat în special drenajului limfatic pentru celulita edemoasă: contribuie la întărirea vaselor capilare, netezirea reliefului cutanat, regenerarea țesuturilor deformate, înlăturarea senzației de picioare grele.

Conține ca substanțe active un amestec de venin de viperă, extracte de centella asiatica, algele fucus, laminaria și ulei  esențial de scorțișoară ce acționează intens prin  stimularea activității celulare.

Veninul de Vipera Ammoddytes are un puternic efect de stimulare a producției de colagen, regenerare a țesuturilor, la care se adaugă  proprietăți analgezice și antirid.
Centella asiatica este o plantă cu efect diuretic intens, contribuie la eliminarea toxinelor din țesuturi, mobilizarea nodulilor de grăsime. Conține acizi grași, taninuri, fitosteroli și mucilagii ce acționează asupra edemelor (retenție de apă), a varicelor, flebitelor, întărind capilarele și îmbunătățind  fluxul.
Algele marine Fucus și Laminaria normalizează metabolismul la nivel celular prin conținutul de iod, stimulând eliminarea toxinelor din țesuturi.
Uleiul esențial de scorțișoară acționează ca antiinflamator și activator al circulației sângelui.

Mod de utilizarese aplică zilnic prin masare ascendentă.

Pentru rezultate rapide de mobilizare a nodulilor prezenți în celulită se poate utiliza în paralel cu Crema WARM și/sau Crema CRYO în aceeași ședință de masaj sau în zile separate în funcție de tipul de celulită instalat.
Foarte importantă este asocierea cu o hidratare intensă care ajută la drenarea grăsimii dislocate, mișcare și o alimentație sănătoasă, pe bază de fructe și legume, fără alimente rafinate, dulciuri, băuturi carbogazoase, alcool

Precauții: se va evita utilizarea în perioada de sarcină.

2. Cremă anticelulită cu extract de alge marine 200g

Crema anticelulită cu extracte din alge marine activează funcția tiroidei și microcirculația sanguină antrenând eliminarea substanțelor toxice.

Crema contribuie la diminuarea stratului adipos subcutanat, redistribuirea armonioasă adipocitelor normale, creșterea fermității și elasticității pielii.

Mod de utilizarese masează pielea afectată de celulită în fiecare seară după baie.

3. Cremă fluidă de corp cu extract de melc 200g

Contribuie la repararea țesuturilor deformate sub formă de vergeturi sau celulită, ce pot apărea datorită întinderii pielii, ruperii fibrelor componente sau acumulărilor de țesut adipos ( după cure de slăbire sau sarcină).

Previne formarea vergeturilor din perioada prenatală.

Crema conține 95% ingrediente valoroase de origine naturală sau certificate organic.

Substanță naturală activă Poly Helixan extrasă din secreția melcului de grădină Helix Aspersa, este un complex prețios format din:

acid glicolic, cu efect de peeling
alantoină-regenerant tisular
colagen și elastină-ce refac fibrele principale
proteine-ce contribuie la nutriția și finețea pielii
vitaminele A, C, E cu rol antioxidant și antiinflamator
 enzime proteolitice-ce îmbunătățesc producția de celule noi

Formula este îmbogățită cu: unt de shea, ulei de argan, ulei de măsline, substanțe nutritive ce măresc elasticitatea și fermitatea pielii conferindu-i acesteia un aspect sănătos.

Mod de utilizare: se masează zilnic după baie pe abdomen, coapse, sâni, decolteu. În câtevasăptămâni se observă o modificare vizibilă a aspectului pielii care devine mai netedă, mai fermă cu o structură îmbunătățită

4. Cremă de corp cu efect de slăbire locală 200g

Crema de corp cu efect de slăbire locală HERBAGEN conține complexul vegetal Sveltonyl®, produs de BASF. Ingredientul activ are efect de slăbire locală, detoxifiere cutanată și de remodelare a țesuturilor. Nu conține cafeină sau teofilină.

Mod de utilizareCrema se masează energic insistând asupra zonelor cu depuneri de grăsime. S-a demonstrat clinic o diminuare a stratului adipos cu 8,1% după 2 luni de folosire zilnică ( la o concentrație de substanță activă de 5%).

5. Elixir din struguri cu efect de slăbire 200g

Ingredient activ Viniferol ® – Extract din viță de vie din regiunea Bordeaux.

Contribuie la reducerea țesutului adipos, slăbirea locală și diminuarea celulitei, prin activarea cresterii adipogenezei, fiind un activator puternic al sirtuinei.

6. Crema anticelulită WARM 200g

Crema anticelulită WARM cu efect intens antilcelulită prin încălzire, prin efectul termic generat cca 10-15 minute produce o vasodilatație ce asigură transportul substanțelor active în straturile interne ale epidermei către țesutul adipos acumulat în timp.

Stimulează lipoliza adipocitelor și microcirculația sanguină, acționând asupra nodulilor de grăsime încapsulați, fiind indicată tipului de celulită fibroasă, avansată.

Utilizată zilnic, crește fermitatea pielii, intensifică drenajul limfatic
Nu se recomandă persoanelor cu fragilitate vasculară sau varice
Se va evita contactul cu ochii sau mucoasele
Mâinile se vor spăla bine cu apă și săpun, după utilizare
Se va evita utilizarea în perioada de sarcină

Ingrediente:

Cafeisilanece stimulează lipoliza adipocitelor și microcirculația vaselor de sânge
Algele marine fucus și laminaria, ce normalizează metabolismul la nivel celular prin conținutul de iod, stimulează microcirculația, eliminarea lichidului din țesuturi și a toxinelor din celule, cresc tonusul muscular
Extractele de iederă și castan, refac suplețea pielii, redau tonusul țesuturilor, elimină excesul de apă
Uleiul esențial de scorțișoară, ce acționează ca antiinflamator și activator al circulației sângelui la nivelul pielii
Uleiul esențial de cuișoare, cu efect antiinflamator, antispastic, anestezic local

Foarte importantă este asocierea cu o hidratare intensă care ajută la drenarea grăsimii dislocate,  mișcare  și o alimentație sănătoasăpe bază de fructe și legume, fără alimente rafinate, dulciuri, băuturi carbogazoase, alcool.

Mod de utilizarese aplică zilnic pe zonele afectate de celulită prin masare ascendentă de la glezne spre coapse.

Precauții suplimentare

Înainte de aplicarea pe corp, testați produsul pe zona interioară a antebrațului, pentru evitarea eventualelor reacții alergice la uleiurile esențiale. Menționăm reacțiile de înroşire datorate efectului produsului trebuie dispară în circa 10-15 minute de la aplicare.

Evitați expunerea la soare pe perioada tratamentului.

Aplicați produsul într-o cameră aerisită.

Nu conține parabeni, uleiuri minerale (parafine).

7. Crema anticelulită CRYO 200g

Crema anticelulită CRYO cu efect intens anticelulită prin hipotermie, ce stimulează lipoliza adipocitelor și microcirculația sanguină.

Tonifică țesuturile prin compactare la rece, acțiune ce contribuie la reducerea dimensiunilor în zona tratată. Recomandată persoanelor cu  grosimea stratului adipos între piele și mușchi mai mare și dacă zona este extinsă.

Crește fermitatea pielii, intensifică drenajul limfatic, ameliorează problemele vasculare, circulația periferică, relaxează picioarele, acționând asupra edemelor.

Prin efectul puternic de răcire, care durează cca 10-15 minute, este indicată persoanelor cu capilare fragile, varice, picioare obosite.

Precauții: evitați contactul cu ochii sau cu mucoasele și folosirea în perioada de sarcină.

Spălați bine mâinile cu apă și săpun, după utilizare.

Conține:

Cafeisilanece stimulează lipoliza adipocitelor și microcirculația vaselor de sânge
Algele marine fucus și laminaria, ce normalizează metabolismul la nivel celular prin conținutul de iod, stimulează microcirculația, eliminarea lichidului din țesuturi și a toxinelor din celule, cresc tonusul muscular
Extractele de iederă și castan, refac suplețea pielii, redau tonusul țesuturilor, elimină excesul de apa
Uleiul esențial de scorțișoară, acționează ca antiinflamator și activator al circulației sângelui la nivelul pielii
Mentolul cu efect puternic de răcire , ajută la compactarea   grăsimii din țesutul adipos
Prin răcirea locală indusă la nivel celular, organismul tinde să-și egalizeze temperatura ,astfel   prin generarea căldurii locale se produce lipoliza nodulilor.

Mod de aplicare: se aplică zilnic pe zonele afectate de celulită prin masare ascendentă de la glezne spre coapse. Efectul de răcire instant dispare în 10-15 minute.

Precauții suplimentare
Înainte de aplicarea pe corp, testați produsul pe zona interioară a antebrațului, pentru evitarea eventualelor reacții alergice la uleiurile esențiale. Menționăm reacțiile de înroşire datorate efectului produsului trebuie dispară în circa 10-15 minute de la aplicare.
Evitați expunerea la soare pe perioada tratamentului.
Aplicați produsul într-o cameră aerisită.

Foarte importantă este asocierea cu o hidratare intensă care ajută la drenarea grăsimii dislocate,  mișcare  și o alimentație sănătoasăpe bază de fructe și legume, fără alimente rafinate, dulciuri, băuturi carbogazoase, alcool