Frumusețe

Franțuzoaicele ne dezvăluie 11 trucuri pentru a întoarce toate privirile

Pariziencele sunt recunoscute pentru eleganța și stilul lor. Cu toate acestea, pentru a arăta perfect, nu trebuie să locuiești în Montmartre. Este suficient să cunoști câteva reguli:

  1. Franțuzoaicele preferă pantofii eleganți și comfortabili.

Tocurile înalte sau platformele nu sunt pentru parizience. Oricât de mult iubesc stilul feminin, franțuzoaicele se iubesc mai mult pe ele. Acesta este motivul pentru care ele nu se torturează cu pantofi incomozi.

2. Preferă machiajul natural.

Indiferent de vârstă și status social, franțuzoaicele preferă frumusețea naturală. Ele știu exact, ce calități trebuie să își pună în evidență iar pentru acest lucru apelează la rimel, fard de obaz și ruj, în culori naturale. În Franța, nu veți întâlni în machiajul de zi fondul de ten.

3. Iubesc rujul roșu! 

Cele 50 de nuanțe de roșu descriu perfect pasiunea franțuzoaicelor pentru rujul roșu.

4. Preferă coada simplă.

O coafură complicată este prea plictisitoare pentru tinerele parizience. Vă amintiți ce spuneam mai devreme, legat de naturalețe? Se aplică și în cazul părului.

4. Preferă combinațiile neobișnuite. 

Look-ul ei s-ar putea să nu fie impecabil, dar cu siguranță este fermecător. Poate combinațiile nu sunt întotdeauna asortate dar cu siguranță sunt chic.

5. Merg în mod frecvent la un hairstylist priceput.  

O franțuzoaică își cumpără, mai degrabă haine ieftine, decât să renunțe la coafor și îngrijirea părului. Așa se explică faptul că cele mai în vogă tunsori: bob și garcon își au originea în Franța.

6. Apreciază accesoriile.

O eșarfă, mănuși, ochelari, bijuterii – toate sunt întâlnite obligatoriu în ținuta franțuzoaicelor. Garderoba lor poate conține haine simple dar accesoriile le vor scoate din anonimat.

7. Stilul clasic se aplică și pentru lenjeria intimă.

Nu vei vedea niciodată o franțuzoaică purtând sutien push-up. Iubește lenjeria intimă, dar respectă același principiu al naturaleții. Lenjeria intimă nu reprezintă doar un plus pentru frumusețe, este baza acesteia.

8. Stau departe de marile brand-uri.

Ar prefera să cumpere mai multe produse ale unui brand necunoscut, decât unul singur semnat de un creator faimos. Important este să arate impecabil, nu scump.

9. Nu merg niciodată la solar.

În Franța, femeile au întotdeauna grijă să poarte în poșetă cremă cu protecție solară. Obiceiul își are originea într-o legendă din secolul XIX care spunea că persoanele nobile nu trebuie să aibă tenul închis; era considerat aproape indecent. Pielea albă de ”porțelan” era semn al unui status social ridicat.

10. Nu exagerează.

Indiferent dacă este vorba despre haine, machiaj sau accesorii, stilul femeilor din Franța nu înseamnă doar aspect exterior și haine; este vorba despre stilul de viață, respectul de sine și filozofie. O franțuzoaică este elegantă pentru că își cunoaște valoarea. Are grijă de ea, nu pentru a-i impresiona pe ceilalți, ci pentru că se respectă. Nu face din dietă și siluetă o obsesie, intrucât ea știe că o femeie nu poate fi frumoasă dacă nu se bucură de viață.

Sursa: brightside.me

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.