Femei de 10

61 de ani nu te pot opri să devii fotomodel!

Yazemeenah Rossi este una dintre femeile incredibile pe care nu ai cum să nu o admiri! Această femeie a demonstrat lumii întregi că nu doar tinerele pot fi fotomodele de succes. Yazemeenah Rossi are acum 63de ani și a apărut, cu ceva timp in urmă,  într-o campanie pentru costume de baie.

Designerii au dorit să evite imaginile super sexy, scopul lor fiind acela de a promova frumusețea naturală.

Yazemeenah a fost candidata perfectă pentru această campanie. ”Această femeie radiază energie și sănătate. Este încrezătoare și absolut uluitoare”, a declarat un reprezentant al firmei.

Ea a început să semneze contracte după vârsta de 40 de ani. În ciuda vârstei, Rossi este un model de succes. Părul ei gri a devenit deja emblema ei.  Care este secretul ei? Cum este posibil să arate așa uimitor la 61 de ani?

Rossi spune că are câteva reguli pentru menținerea frumuseții. În primul rând își trăiește viața așa cum dorește și face tot ceea ce îi place. În al doilea rând este atentă la nutriție și mănâncă în special legume și pește. În al treilea rând are grijă de piele și păr folosind uleiuri naturale. Pur și simplu, naturalețe, frumusețe, armonie!

Sursa: Brightside.me
Foto credit The Dreslyn, Land of Women

Publicitate