Bărbați de 10 Femei de 10

Lucruri surprinzătoare, pe care (poate) nu le știai, despre bărbați

Nouă, femeilor, ne place să ne studiem partenerii, și înainte și în timpul și după consumarea relației. Iată  câteva lucruri despre reprezentanții sexului tare, pe care poate nu le-ați știut până acum:
*După principiul ” Bărbatul trebuie să fie puțin mai frumos decât dracul”, bărbații stau mai prost la capitolul estetic ; tocmai de aceea ei își aleg partenera în primul rând după criterii estetice.
*Perioada de vârf, din punct de vedere sexual, este, la bărbați, până la 30 de ani. La 20 de ani bărbatul e playboy, la 40- playman, la 60 -play-off, iar la 80 …game over!
*chiar și dacă își iubește la nebunie partenera, un bărbat este capabil să nu-i spună cu anii „te iubesc”. Bărbații nu înțeleg nici în ruptul capului de ce acest lucru trebuie repetat la nesfârșit.
*Bărbații sunt niște uituci ( de aceea și există atâtea reluări, la meciurile de fotbal!) , spre deosebire de femei, care țin minte chiar și ceea ce ar trebui să uite.
*aproape toți reprezentanții sexului tare nu suportă să meargă la cumpărături. Ei sunt gata să facă orice muncă fizică, numai să fie scutiți de mers prin piață sau prin magazine.
*Dacă un bărbat v-a promis că vă sună și nu v-a sunat, nu înseamnă nici că a avut un accident mortal cu mașina și nici că se află cu o altă femeie. Ci pur și simplu că a uitat
*bărbații care vorbesc urât despre femei, se referă, de regulă, la una anume, din viața lor
*dacă un bărbat v-a pregătit prânzul și a introdus în salată mai mult de trei ingrediente, bucurați-vă! Înseamnă că are intenții serioase
*bărbaților le place să facă grătar pe cărbuni încinși. Orice lucru ( chiar și pregătirea mâncării) li se pare interesant, numai dacă are o componentă periculoasă
*dacă bărbații ar naște copii, ei ar muri, cu siguranță, de durere, căci la ei pragul durerii este mult mai jos decât la femei
*bărbații preferă să-și petreacă timpul în compania prietenilor, la o bere sau făcând alte lucruri împreună, și asta din cauza instinctului de turmă. Femeile sunt mult mai individualiste. Ele se adună împreună doar atunci când vor să tragă o mică bârfă.
*oricât de conștiincioasă n-ai hrăni un bărbat, el tot se va uita după alte femei!
*dacă bărbat tău conchide : ” Vai ce joc prostesc, e pentru copii” – înseamnă că este vorba de un joc în care el sigur pierde, în favoarea ta
*tot ce fac bărbații, fac de dragul femeilor. Numai de lenevit, lenevesc de dragul lor!
*cea mai bogată fantezie masculină se ascunde sub cea mai scurtă fustă a femeii.
*atunci când înșeală, femeia caută ceva mai bun, iar bărbatul ceva nou.
*dacă un bărbat îi deschide femeii portiera mașinii, înseamnă fie că e vorba de o mașină nouă, fie de o iubită nouă
*în viața fiecărui bărbat vine o etapă în care șosetele curate sunt mai simplu de cumpărat.
*în medie, bărbații au temperatura corpului mai mare decât femeile. Dacă iarna, în casele dvs e frig, se recomandă să dormiți în același pat cu bărbatul. Bărbații sunt un fel de calorifere transportabile, care uneori sforăie.
*Dumnezeu le-a dat bărbaților doua capete, dar insuficient sânge, pentru a le folosi pe amândouă simultan.
*94 % ..da! da! ați auzit bine! 94 % dintre bărbați exagerează cu privire la dimensiunea penisului lor. Descoperirea adevărului a avut loc cu ocazia unei banale statistici legate de vânzările de prezervative, care a relevat că doar 6% din bărbați cumpără prezervative XXL, restul folosind măsuri standard.
Sursa : live-cs.ru

Surse foto: telegraf.com.ua, pojrati.ru, sunhome.ru, vseanectodu.ru