Frumusețe

Fosta iubită a lui James Bond regretă că a apelat, la 50 de ani, la chirurgia plastică

În anii ‘70, buzele generoase și năsucul în vânt au transformat-o pe actrița suedeză Britt Ekland nu numai într-un sex-simbol internațional, ci și în partenera de viață a celebrului actor de comedie britanic Peter Sellers. Însă acum 20 de ani, ea a luat decizia de a-și îmbunătăți “look”-ul și nici până în zilele noastre nu a reușit sa scape de consecințele nefaste ale gestului său.
Britt Ekland este o actriță talentată, a cărei popularitate a crescut exponențial odată cu rolul de iubită a agentului 007, din filmul “Barbatul cu pistolul de aur” (1974).

Și, cum vă spuneam, în anul când a împlinit 50, Britt nu a mai rezistat tentației și a vrut să-și mărească puțin buzele – conform trendului, și să-i ofere feței sale un look mai viu și mai frumos. Însă operația estetică la care a apelat nu a făcut decat să-i pocească frumosul chip. În cadrul matinalului “Bună dimineata, Britania”, actrița a recunoscut că ar fi putut să arate astăzi mult mai bine, dar că încă se mai luptă, la cei 77 de ani ai săi, cu consecințele nefaste ale operației de mărire de buze. Din păcate, medicii au folosit atunci o substanță care astăzi nu mai poate fi extrasă din corp. Preparatul respectiv fusese interzis în SUA, însă a continuat să fie folosit pe scară largă în Marea Britanie și alte țări ale Europei. Astazi, el a fost eliminat din toate clinicile europene.

În decursul ultimilor 20 de ani, fotomodelul a fost supus unor dureroase injecții cu corticosteroizi, în scopul “resorbirii” preparatului respectiv.
“Ceea ce am făcut, mi-a distrus, pur și simplu, infățișarea. A fost cea mai mare greșeală a vieții mele. Când privesc fotografiile mele dinainte de injecții si după, îmi dau seama cât de bine arătam înainte. Acum văd aceat lucru, pe atunci nu-l vedeam”.
Trebuie să remarcam faptul că Ekland nu si-a ascuns niciodată pasiunea pentru bisturiu. Candva, ea declara pentru publicația Daily Mail:

“Femeilor care încă nu au împlinit 40 de ani, trebuie să li se interzica categoric să apeleze la bisturiu. Chirurgia estetică trebuie să ne ajute sa scapăm de riduri, de bărbia dublă sau de pleoapele căzute, și nu să fim mai slabe sau să ne mărim bustul. Iar botoxul este , pur și simplu, moarte curată pentru o actriță. Îmi amintesc chipul lui Nicole Kidman în “Cold Mountain” . Cu siguranță, Nicole apelase la botox, căci chipul său nu mai exprima nici bucurie, nici tristețe, nimic. Era ca o păpușă colorată”…

Sursa : hochu.ua

Uscatoare rufe