Bărbați de 10

”Fii eroul propriei tale vieți!”- Joe Rogan

rogan

Comediant și deținător de centură neagră la jiu-jitsu brazilian, Joe Rogan a devenit cunoscut și datorită filmulețelor motivaționale postate pe contul său. Poate nu sunt cele mai înțelepte lucruri pe care le vei auzi dar cu siguranță sunt fapte reale, rupte din viața de zi cu zi. Iată 3 dintre cele mai populare postări ale sale:

Fii eroul propriului tău film

“Fii propriul tău erou” este una din temele lui favorite și se referă la faptul că fiecare trebuie să dețină controlul asupra propriei vieți.

femeie“Fii eroul propriului tău film. Uită toate problemele financiare pe care le-ai avut, eșecurile personale, relațiile încheiate. Ce ar face eroul din filmul vieții tale în acest moment? Ne raportăm prea des la eșecurile din trecut. Ne uităm la greșelile din trecut și spunem: ”ăsta sunt eu!”. Adevărul este că nu asta te definește. Tu ești cel din prezent, nu cel din trecut. Ești persoana care a învățat din greșeli și care poate acum să devină eroul propriei vieți. Scrie într-un caiet care sunt țelurile tale, ce dorești să îmbunătățești, care sunt lucrurile pe care nu le accepți de la tine, lucrurile pe care le-ai făcut în trecut și pe care nu mai vrei să le repeți. Pornește din acest punct. Construiește prezentul. Construiește încrederea în tine și în fiecare decizie bună pe care o iei. Poți reuși. Tu ești cel care decide asupra propriei vieți. Tu decizi ce urmărești, ce carte citești, ce vrei să asculți. Poți alege să fi inspirat. Fă lucrul acesta și fii propriul erou.”

Despre relațiile eșuate

Cei mai mulți oameni au trecut prin depărțiri dureroase. Sfatul lui Joe Rogan pentru cei care au trecut recent printr-o despărțire și nu reușesc să depășească momentul este următorul:

“Nu urăsc niciuna din femeile care au făcut parte din viața mea. De fapt, o dată cu trecerea timpului am început să le iubesc pe toate. Când mă uit în urmă și îmi amintesc de fiecare femeie cu care am avut o relație, i-am promis lui Dumnezeu că am să păstrez în minte doar amintirile frumoase. Când mă gândesc la femeile din trecutul meu vreau să îmi amintesc doar ce am iubit la ele, indiferent ce nu a mers între noi. Dacă ești cu o persoană dar fericirea ei este alături de altcineva trebuie să accepți lucrul acesta. Doar dacă ești egoist îți dorești ca acea persoană să rămână alături de tine.

Despre succes 

“Când lucrurile nu merg bine și ești falit, ai sentimentul că succesul nu va veni niciodată. Îți spui ”sunt sărac și așa voi fi întotdeauna”. Lupta pentru supraviețuire nu se va termina niciodată. Adevărul este că orice persoană care a cunoscut succesul a trecut prin momente grele, fie că a fost scriitor, artist sau matematician. Fiecare întâmpină dificultăți, fiecare are probleme. Dacă ai timp pentru a-ți dezvolta un hobby, dacă ai timp să faci ceea ce îți dorești, atunci trebuie să ai timp și pentru a te perfecționa. Un singur lucru este periculos: să găsești scuze pentru succesul altora și insuccesul tău. Acest lucru este al naibii de periculos.”

Sursa: quotemining.org

Uscatoare rufe