Ea și El Povestea mea

Fetele bune “n-are” noroc!

Stimata Redactie!

 

Stim ca framintarile unor parinti ingrijorati nu cintaresc mai nimic in aceste vremuri,in care politicul este capul de afis al interesului general. Totusi, suntem in situatia in care,daca nu facem ceva, fericirea si linistea familiei noastre risca sa se prabuseasca..
Ne aflam, asadar, intr-o situatie limita. Fiica noastra,Roxana,care a implinit, de curind, 40 de ani,este este pe punctul de a face greseala vietii sale.Iar noi nu putem sta nepasatori,caci am investit in ea toata dragostea si sperantele noastre. Dupa ce,sistematic,a dat cu piciorul tuturor curtezanilor din viata sa – barbati frumosi,inteligenti,cu situatie, ce mai!niste partide extraordinare,Roxana noastra s-a trezit, de curind, intr-o relatie care devine din ce in ce mai serioasa, cu un individ dubios, cu certitudine un vinator de zestre,care a gasit,in persoana fiicei noastre,un locsor cald,unde sa se odihneasca dupa viata agitata pe care a dus-o pina acum.
Lasind la o parte faptul ca dl.Roberto- auziti ce nume are! – este mai mic decit fiica noastra si nu se potrivesc nici macar estetic, ne ingrijoreaza faptul ca a mai fost casatorit de 3 ori, plateste , sau NU plateste , doua pensii alimentare, iar momentan nu are nici locuinta, nici un loc de munca stabil, ocupindu-se de afaceri care noua ni se par cel putin dubioase. Roxana noastra a terminat, magna cum laudae, Conservatorul, este doctorand, si, in plus, un cadru didactic respectabil la un liceu din Capitala. Lumea o cunoaste ca fiind o persoana corecta, sensibila, profunda, serioasa, care, cu siguranta, merita de la viata tot ce este mai bun. Intelegeti, asadar, de ce nu putem sta deoparte, cind fiica noastra este pe care de a face o asemenea greseala!
Ca atare, ne adresam dvs cu rugamintea de a ne invata cum sa procedam,pentru a o convinge pe Roxana ca trubadurul ce-i poarta simbetele si o abureste cu insistenta, nu este de nasul ei, ca este cea mai proasta alegere pe care ar putea sa o faca si care o va aduce, curind, in pragul nefericirii.Iar noi,parinții ei, nu-i vrem, de fapt, decit binele!
Va multumim pentru intelegere si contam pe sprijinul dvs, daca nu in emisiune, macar cu un sfat, pe adresa de mail.
Cu pretuire,
Gaiță Doru si Anica, Bucuresti, septembrie 2017

 

Nota redacției : Scrisoarea soților Gaiță va fi luată în discuție la  ediția de joi a emisiunii noastre, “Femei de 10, Barbați de 10”

Femei de 10 pe Facebook