Ea și El

Iată cum poți deveni partenera ideală!

Sunt numeroase materiale menite să ne dezinformeze în legătură cu ce îți trebuie pentru a deveni un bun și apreciat partener. Nu are legătură cu sexul, lenjeria intimă atrăgătoare sau faptul că îi gătești mâncarea preferată. Să înțelegi modul de gândire al unui bărbat și ce așteptări are de la o relație, poate face diferența în modul în care relaționați unul cu celălalt. Din păcate, cei mai mulți parteneri dau vina pe celălalt atunci când apar problemele și nu văd că soluția pentru a face lucrurile să meargă este de fapt în mâna lor.

Chiar dacă fiecare bărbat are propriile preferințe atunci când vine vorba de femei, sunt câteva calități pe care orice bărbat le caută la o femeie. Iată care sunt acestea:

– Spune-i partenerului ce a greșit  

Cele mai multe probleme într-un cuplu apar atunci când femeile așteaptă ca partenerul să îi ghicească gândurilee, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, femeile devin nervoase și frustrate. Niciunul dintre parteneri nu are intenții rele, însă comunicarea este defectuoasă iar bărbații și femeile au stiluri total diferite de a comunica.

În cazul în care ești nevoasă pe partenerul tău, în loc să acționezi pasiv-agresiv, așteptând ca el să vină la tine și să își ceară scuze, spune-i pur și simplu ce te-a deranjat și unde a greșit. Mai mult, într-o relație, mai important decât ceea ce spui, este modul în care o spui. Orice problemă care apare în cuplu, poate fi discutată sau rezolvată.

– Zâmbește

Zâmbetul poate aduce un mare beneficiu atât în relația ta cât și în viața ta, în general. Bărbații nu pot rezista zâmbetului unei femei. Ei consideră că atitudinea pozitivă este una dintre cele mai atractive calități ale unei femei. Nu îți folosi relația ca pe un teren de fugă atunci când ești nervoasă. Când vine acasă partenerul, întâmpină-l cu un zâmbet, în loc să sari pe el cu o avalanșă de probleme și nemulțumiri. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor, înclusiv în relația voastră.

– Fă tot ce poți pentru a arăta bine pentru el   

Faptul că ești într-o relație nu înseamnă că trebuie să te neglijezi. Păstrează-ți aspectul îngrijit pentru iubitul tău. Va păstra vie pasiunea dintre voi și îl va face să simtă foarte bine alături de o femeie îngrijită.

– Nu uita că relația ta nu poate fi doar sursă de împlinire și fericire  

Multe femei greșesc atunci când se implică într-o relație iar partenerul lor devine centrul universului. Este nesănătos. Trebuie să ai o viață echilibrată. În cazul în care renunți la tot pentru el, pui o presiune prea mare pe relație și nu vei fi mulțumită cu ceea ce vei obține. Vei considera că meriți mai mult decât îți oferă.

În general, bărbații se îndrăgostesc de femei în absența lor, nu în prezența lor. Dacă ești tot timpul cu el, nu va simți legătura voastră atât de profundă. Trebuie să desfășori activități independent de el, pentru a-ți păstra relația proaspătă și pentru a nu vă sufoca reciproc.

– Oferă-i spațiu ori de câte ori are nevoie  

Femeile și bărbații fac față problemelor și stresului în mod diferit. O femeie vorbește cu prietenele ei despre ceea ce o supără, în timp ce bărbații preferă să se descurce pe cont propriu.

Când procedează așa, ai tendința de a te supăra, crezând că te exclude din viața lui. Cu toate acestea, nu are nicio legătură cu așa ceva. Când este nervos, evită să îi dai sfaturi. Lasă-l să se exprime după cum simte. Dacă vine la tine să discutați, bine. Dacă nu, acordați-i timpul și spațiul de care are nevoie.

– Apreciază-l 

Cei mai mulți bărbați își doresc să se simtă apreciați pentru ceea ce oferă. Fiecare bărbat își dorește să simtă că tot ceea ce face este un succes. Dacă te invită în oraș, spune-i cât de bine te-ai simțit. Dacă se simte apreciat, un bărbat va dori să facă totul pentru a te vedea fericită.

Mai mult, ar trebui să observi și intențiile din spatele faptelor sale și să le apreciezi. Nimeni nu este perfect, și oricât de minunată ar fi relația voastră, vor fi momente în care el nu face lucrurile așa cum îți dorești tu. Important este să te concentrezi pe lucrurile frumoase pe care le face, nu pe cele rele.

– Respectă-te  

Partenerul tău nu te va iubi și prețui dacă tu nu o faci. Multe femei se tem să fie ferme în discursurile lor de teamă să nu pară prea independente sau prea neajutorate. Dacă te ascunzi în spatele iubitului tău și îi permiți să fie nerespectos cu tine, îți garantez că lucrurile se vor înrăutăți și vor avea un impact negativ asupra ta. De câte ori îi ierți comportamentul urât, îi permiți să te trateze și mai rău. Iar acesta este un semn al lipsei de stimă de sine.

Trebuie să identifici ce îți dorești și ce compromisuri nu poți face. Iar dacă nu te respectă, părăsește-l!

– Respectă-ți partenerul 

O femeie care se respectă își respectă și partenerul. Oferă-i posibilitatea de a se exprima liber, nu îi cere să își schimbe prioritățile în funcție de dorințele tale. Acceptă că partenerul tău are propriile nevoi, care ar putea să nu coincidă cu ale tale. Nu îți da ochii peste cap dacă spune ceva cu care nu ești de acord. Ascultă-l cu atenție și acceptă-i opinia. Pe scurt, respectă-ți partenerul pentru bărbatul care este, cu opiniile și percepțiile lui și pentru modul în care își trăiește viața.

Sursa: positivethingsonly.com
Foto: Wilford Harewood

Uscatoare rufe