Ea și El

Femeia conduce


De ce credeți că unii bărbați tratează femeile urât? Dacă analizați pentru câteva minute, veți ajunge la următoarea concluzie: femeile le permit să le trateze urât! Într-un articol publicat pe agapeher.com aflați cum poate, o femeie, pune capăt unei asemenea situații.

Conștientizează-ți valoarea de sine

Din păcate, multe femei nu își femei2conștientizează propria valoare. De multe ori, acesta este rezultatul suferințelor provocate de bărbați nemiloși, de-a lungul timpului. Doamnelor, este minunat să aveți lângă voi un bărbat care să vă aprecieze. Dar este mult mai important să faceți voi acest lucru. Dacă puteți să vă spuneți: sunt frumoasă, extraordinară, neprețuită veți impune și bărbatului de lângă voi o astfel de percepție. Când așteptați confirmarea din partea lui, este foarte posibil ca el să spună: nu ești chiar așa frumoasă sau minunată. Aceste afirmații vă vor demoraliza și vă vor convinge de veridicitatea lor. Sunt, din păcate, încă foarte mulți bărbați care din dorința de a ține sub control femeile, au acest tip de comportament.

O femeie care își cunoaște propria valoare, obligă, subconștient bărbatul să o respecte

Atitudinea de genul: știu cine sunt, ce pot, am dreptul să fiu tratată cu respect, sunt inteligentă, drăguță, am umor – impune respect celor din jur

O femeie care își cunoaște valoarea nu acceptă să primească mai puțin

Nu este nimic rău în a avea standarde ridicate. Nu înseamnă că sunteți arogante. Trebuie doar să vă spuneți: “Nu sunt o oarecare. Am pretenția ca partenerul meu să se ridice la nivelul meu și nu voi accepta nici o scuză că nu poate.” Trebuie să aveți pretenții mari de la partenerii voștri. Nu acceptați jigniri, violența domestică sau alte asemenea comportamente intolerabile. Aveți dreptul să spăuneți: “Ajunge! Merit mai mult și merit acum!”

O femeie care își cunoaște valoarea este o femeie puternică

Orice bărbat adevărat își dorește o femeiefemeie puternică. Numai cei frustrați își doresc femei slabe, pentru că știu că le pot călca în picioare iar ele vor accepta abuzurile. Dar când o femeie își cunoaște abilitățile, va impune și bărbatului respect. Dacă sunteți o femeie puternică, nu înseamnă că trebuie să intimidați bărbații. A fi puternică înseamnă, pur și simplu, independență, să aveți puterea să spuneți ce vă doriți de la un bărbat fără nicio ezitare.

Doamnelor, începând de astăzi trebuie să vă apreciați mai mult, să înțelegeți că sunteți frumoase, sunteți o binecuvântare și aveți o valoare incomensurabilă. În momentul în care veți înțelege  acest lucru, veți observa o mare schimbare în viața voastră. Veți impune respect și veți primi ceea ce meritați. Priviți-vă în oglindă și spuneți: “Vreau ce este mai bun, pentru că merit!”

 

Femei de 10 pe Facebook