Show TV

Eveline Păuna  și Florin Zamfirescu – tango cu figuri, la emisiunea RIVALII

 

Sunt delicioși! Se iubesc și se înțeapă, luminile reflectoarelor îi fac să strălucească și mai puternic, insă  ei sunt oricum amândoi sclipitori și-și spun rivali doar în emisiunea noastră. Pentru că ea, Eveline,  e atât de politicoasă și bine crescută și știe atât de frumos să-i prețuiască pe cei din  generația părinților săi, încât n-o putem suspecta niciodată de obrăznicie și tupeu. Și totuși, cu un curaj de care ea însăși probabil se miră, îl înțeapă, iată, pe furiș, pe marele Florin Zamfirescu – monstru sacru – și de fapt nu atât pe el, cât generația din care acesta face parte : pe adulții care nu-i înțeleg întotdeauna pe tineri, care n-au răbdarea să-i asculte și să-i deslușească, căutând și găsind  în ei acele nestemate,  care zac ascunse de urgia vremurilor. 

Iar El – El, marele Zamfirescu, actor desăvârșit, care dacă s-ar fi născut într-o altă țară, ar fi fost cunoscut întregii Planete, el… s-a uitat cu atât drag la Eveline, chiar și în  timp ce aceasta-l înțepa discret, încât…parcă și acuzațiile sale la adresa tinerilor și a vremurilor pe care cu toții le traversăm , au devenit mai blânde, mai moi și pufoase. 

In final, rivalii noștri n-au mai fost rivali : juriul i-a mângâiat îngăduitor pe cap, i-a lăudat deopotrivă, iar cine a câștigat…veți afla mâine! Căci și mâine e o zi.  Iar noi…ne-am lins rănile pricinuite de “durerile facerii” și i-am luat la întrebări pe cei doi, aflând ce cred unul despre celalalt : 

Eveline Păuna , despre Florin Zamfirescu : “Nu e deloc simplu să te duelezi în idei cu maestrul Florin Zamfirescu. Are ani de Teatru mai mulți decât am eu de viață și, în tot acest timp, a câștigat inimile oamenilor astfel încât publicul său e vehement cu oricine îl contrazice. Sper că prin îndrăzneala de a-l contrazice uneori am pus în lumină alte perspective care l-au făcut să iubească și mai mult tinerii, de fapt. “

Florin Zamfirescu, despre Eveline Păuna : “Sa zic ceva despre Eveline? Hm, daca as spune cum mi s a parut Eveline, mi-ar iesi vorbe!”

….Și amândoi, despre emisiunea RIVALII, ai cărei primi invitați au fost :

   Florin Zamfirescu : “Sper sa fie urmarita de tineri, care sa poata sa și invete ceva din ea;  si mai sper si-mi doresc sa aiba succes!” 

   Eveline Păuna : “Mi-a plăcut mult experiența emisiunii.  Au fost aproape două ceasuri de voie bună, dar și de emoție. Pentru mine rămâne întipărit în suflet pentru totdeauna momentul în care am putut să îi mulțumesc prima dată public Omului care acum un deceniu a crezut în interviurile mele și le-a oferit spațiu într-o grilă de televiziune – Dl. Sorin Freciu. Pentru acest motiv, această ediție a emisiunii rămâne în sufletul meu, pentru totdeauna! În rest, Marina, să știi că port noroc!!! Vă doresc, ție și emisiunii, la cât mai mulți telespectatori de toate vârstele! Mulțumesc!”

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.