Ea și El Pe canapea

Ai curaj!

alexandru chermeleu

Să spui lucrurilor pe nume. Chiar și atunci când alții și-l uită pe al lor.
Ai curaj! Să spui NU atunci când trupul îți este vânat mai mult decât sufletul și DA atunci când celălalt s-a descălțat înainte de a pași in inima ta.
Ai curajul să spui adevărul. Chiar și atunci când o minciuna e la îndemâna. Să te uiți in ochii celuilalt, fără să-l amăgești aievea si chinuitor.
Ai curajul să spui un simplu „Te iubesc!”. Să-l și arăți. Atât in dimineți întunecate cât și în după amiezi sau seri umbrite de incertitudini.
Ai curajul să spui „Imi pare rău!”. E ca o terapie a ființei atunci când celălalt a fost rănit de oameni dragi.
Ai curajul să întorci foaia sau chiar s-o rupi in mii de bucăți. Să le împrăștii cu seninătate peste trecutul tau. Să începi un alt capitol al inimii și al minții, in pagini albe, deloc mâzgălite de cerneala Suferinței.
Ai curaj! Să crezi în tine și în cei pe care-i simți aproape. In cei care vor să fie cu tine și nu pe lângă tine. O mie de măști fermecătoare nu fac cât un chip ce-ți caută inima.
Ai curajul să îmbrățișezi! Și fă-o des! Să simti cum două trupuri lin se contopesc în mirosul vostru. Ca două picături de lacrimă ce nu se despart atunci când cad încet și-ți gâdila mai multe degete.
Ai curaj! Să te îndragostești din nou. Să simți că-ți vine să plutești în alte brațe sau pe alte buze. Ce poate fi mai frumos de atât? Doar voi!
Ai curajul să fii tu! E poate cel mai greu in lumea asta. Să fii recunoscut chiar și atunci când lumea vrea să te înghită. Să fii de neclintit atunci când ceilalți încearcă să te schimbe.
Ai curajul! Să iubești! In primul rând pe tine … Și mai apoi pe cel ales.
Cum numai două suflete pereche se găsesc!

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII