banner marshal garden
Ea și El

Dacă aș fi soțul tău, m-aș purta cu tine mult mai frumos

 

 Dacă aș fi soțul tău, nu te-aș aduce niciodată în situația de a regreta acel “DA”, spus mie. Lângă mine, nu te-ai îndoi niciodată de valoarea ta, de frumusețea ta și dacă ești suficient de bună pentru mine, pentru că eu ți-aș demonstra aceste lucruri în fiecare zi. 

Te-aș ocroti, și te-ai simți alături de mine în siguranță și asta ar fi misiunea mea, până la capătul vieții. 

 Dacă aș fi bărbatul tău, nu aș permite să ți se întâmple niciun lucru rău. Ți-aș fi mereu alături, pentru că am jurat acest lucru în fața lui Dumnezeu și în fața celor din jur și n-aș regreta niciodată acest lucru. 

Te-aș considera binecuvântarea vieții mele. M-aș bucura de fiecare clupă petrecută împreună, ca și cum ar fi ultima. 

Dacă aș fi bărbatul tău, aș asculta ce ai de spus. Și nu numai atunci când ești supărată și spui că “avem ceva de discutat”. Te-aș asculta în fiecare zi : dimineața, când faci cafeaua și odată cu ea, planurile pentru ziua respectivă. Vocea ta ar fi cel mai plăcut dintre sunetele naturii.

Dacă aș fi bărbatul tău, te-as respecta. Nu te-aș dezamăgi niciodată, uitându-mă după alte femei, pentru că tu ai fi, pentru mine, unica. Nu te-aș face niciodată să plângi, pentru ca nu mi-aș ierta niciodată că o fac să sufere pe cea pe care, de fapt, o iubesc cel mai mult. Și, la fel cum tu ai avea grijă de mine, și eu aș avea grijă de tine, lucru care mi-ar aduce cea mai mare bucurie. 

 Dacă aș fi soțul tău, nu mi-ar veni să cred  că o femeie minunată ca tine a decis să iubească un bărbat oarecare ca mine. Aș fi fericit ca un copil că ai reușit să vezi în mine ceea ce alții n-au văzut. Și m-aș sui pe acoperisuri, țipând – să mă audă toată lumea – că am găsit aleasa vieții mele și că ea este, iată, femeia mea! 

Dacă aș fi bărbatul tău, te-aș tine mereu de mână, te-aș ține mereu aproape de mine, aș fi umbra ta, ca să mă asigur că ți-e mereu bine. Și n-aș încerca niciodată să te schimb. M-aș strădui sa păstrez mereu aceeași femeie de care m-am îndrăgostit. Ți-aș permite să fii tu, cea adevărată, încăpățânată, răutăcioasă uneori, pătimașă, iubitoare. 

Te-aș iubi, cu toate defectele tale, pentru că, de fapt,  chiar aceste defecte fac din tine femeia ideală. 

Dacă aș fi soțul tău, te-aș face să râzi. Aș face totul pentru ca zâmbetul să nu-ți părăsească niciodată chipul. 

 Dacă aș fi soțul tău, ți-aș netezi aripile. Te-aș ajuta să zbori sau pur și simplu te-as acoperi cu aripile mele, dacă voi simți că ți-e teamă. 

Dacă aș fi bărbatul tău, ți-aș săruta ochii în fiecare dimineață. Aș sti ce-ți dorești, dintr-o singură privire a ta. Și dacă as vedea ca nu ești fericită cu mine, că suferi, nu te-aș mai ține lângă mine nicio clipă. Ti-aș reda libertatea. Însă, dacă aș fi soțul tău, aș face totul pentru ca tu să fii cea mai fericită femeie. 

Sursa : soulpost.ru 

Femei de 10 pe Facebook