Femei de 10

Ești mai deșteaptă decât crezi!

Chiar dacă nu crezi că eşti deşteaptă, citeşte aceste 7 semne care indică faptul că eşti mai deşteaptă decât crezi şi ia viaţa în piept cu toată încrederea!

So even if you don’t feel like you’re smart, read these 7 signs that indicate you are smarter than you think you are and face the day with confidence.

1. Eşti dură cu tine. 
Cel mai rău lucru care ar putea să ţi se întâmple este să nu înţelegi ceva. Pentru persoanele inteligente ca tine este extrem de enervant să te confrunţi cu ceva şi să nu reuşeşti să-i dai de cap.

2. Eşti implicată.
Oamenii inteligenţi sunt implicaţi în lumea din jurul lor. Citesc şi urmăresc ştirile. Îţi doreşti să ştii ce se întâmplă, să înţelegi problemele cu care se confruntă ţara şi lumea întreagă. Chiar dacă este un interes minim, el există.

3. Eşti neînţeleasă.
Poate umorul tău este prea sofisticat. Poate vovabularul tău este prea avansat. Oricare ar fi motivul, este o trăsătură a oamenilor inteligenţi să nu fie înţeleşi de cei din jur. Nu este vina ta, ci a lor. Trebuie să le dai întotdeauna explicaţii. Iar asta ne duce la punctul următor…

4. Prietenii tăi sunt deştepţi.
Oamenii inteligenţi sunt tentaţi să se înconjoare de persoane inteligente. Până la urmă, cui îi place să fie înconjurat de persoane care nu le înţeleg glumele? Prietenii tăi te înţeleg, poţi relaţiona cu ei şi sunt la fel de deştepţi ca tine.

womenshealthmag.com5. Ai mari aşteptări de la tine. 
Oamenii deştepţi aşteaptă să realizeze lucruri măreţe. Acesta este şi motivul pentru care au planuri serioase de viitor. Atunci când mergi la un anumit Colegiu sau când îţi alegi o carieră îţi pui la punct un plan minuţios. Oricare ar fi scopul tău, te aştepţi să îl realizezi.

6. Îţi plac jocurile.
Oamenilor inteligenţi le plac jocurile care îi provoacă, care le stimulează gândirea, concentrarea şi latura lor inteligentă. Jocurile sunt perfecte pentru că stimulează, pentru conexiunile pe care le faci cu viaţa reală. Totul este un puzzle imens.

7. Ţi se spune că eşti deşteaptă. 
Inteligenţa atrage atenţia, în special la locul de muncă. Aşadar, bucură-te de inteligenţa ta şi trăieşte viaţa în cel mai inteligent mod posibil!

Sursa: lifehack.org

Foto: womenshealthmag.com