Frumusețe

Dați jos 10 ani de pe chipul vostru!

Salut, dragi femei de 10 ! Dați o bere, dacă vă ajutăm să întineriți cu 10 ani? Nu trebuie decât să faceți odată pe săptămână ceea ce ne învață cei de la misstits.ru , și fața dumneavoastră va arăta mai tânără cu 10 ani! La capătul firului veți gasi din nou aceeași minunată și inepuizabilă Mamă Natură.

Din cele mai vechi timpuri, femeile japoneze folosesc, în cosmetică, beneficiile extraordinare ale orezului, iar frumusețea și delicatețea lor sunt datorate, în mare parte, acestui dar al naturii, pâna la urmă atât de banal.

Orezul este, se știe, o sursă fantastică de acid linoleic și de squalen – acesta din urmă un puternic antioxidant, care stimulează producerea de colagen. Colagenul este , se știe, elementul-minune, care întârzie formarea ridurilor și protejează pielea de influența nefastă a soarelui.image

În plus, orezul are un bogat conținut de vitamina E și de gamma-oryzanol – un element vestit prin capacitatea sa de a proteja inima și de a scădea nivelul colesterolului din sânge.
Din păcate, marea majoritate a oamenilor, exceptându-i, firește, pe japonezi, nu știu toate aceste lucruri. Iar orezul chiar face minuni, atunci când este vorba de tinerețea fără bătrânețe! Vă propunem așadar să experimentați masca următoare, al cărei rol este să îmbunătățească culoarea tenului dvs și să netezească nesuferitele riduri care vi s-au instalat pe chip.

Iată de ce anume aveți nevoie :

– 3 linguri de orez
– o lingură de lapte
– o lingură de miere de albine

Iată cum se pregătește masca-minune : Se fierbe bine orezul și se strecoară. Păstrați apa rezultată în urma fierberii. Adăugați la orezul fiert o lingură de lapte cald și o lingură de miere încălzită și ea.
Întindeți această mască pe fața bine curățată și uscată. Lăsați-o până se întărește. Iar apoi spălați-o cu ajutorul apei în care a fiert orezul.

imageAceasta din urmă deține puternice proprietăți antioxidante. Ea hidratează pielea și stimulează circulația sangvină. Dincolo de aceste calități, ea contribuie și la înlăturarea petelor de pe piele și, mai mult, vindecă procesele inflamatorii de la nivelul acesteia. Fiertura cu pricina este recomandată chiar și înainte de a merge la plajă : ea vă va hidrata pielea și o va feri de apariția ridurilor suplimentare.

Pentru obținerea unor rezultate optime, specialiștii recomandă folosirea acestui tip de mască cel puțin o dată pe săptămână. Repetați însă procedura și, veți vedea, după câteva astfel de reprize veți arăta mai tinere cu cel puțin 10 ani!