banner marshal garden
Frumusețe

Cum ne influențează forma buzelor caracterul

 

 

Fară doar și poate, buzele reprezintă cel mai sensibil element al corpului nostru și, fie vorba între noi, au capacitatea de a-i scoate pe unii din minți. Dar știați  voi, oare, că forma buzelor are o legătură directă cu caracterul persoanei? Citiți mai jos și ..minunați-va! 

1.     Buzele cărnoase

Posesoarele unor astfel de buze sunt persoane foarte sexy și sensibile. Le place să atragă atenția asupra lor și de aceea obișnuiesc să-și coloreze buzele cu rujuri aprinse. Dacă sunteți adeptul unei vieți liniștite, fără aventuri, evitați astfel de femei. Daca sunteți dependent de mama dvoastră, renunțați, de asemenea, pt că veți ajunge foarte curând la ultimatumuri de genul “Alege : Mama sau eu! “ . 

pastedGraphic_1.png

2.     Buzele subțiri

Caracterul omului este ușor de determinat, în cazul buzelor subțiri. Există un mit, potrivit căruia buzele subțiri aparțin oamenilor răi, însă, de fapt, e exact invers. Cele cu buze subțiri,  sunt persoane optimiste și pline de energie. Aventurile și adrenalina – iată cuvintele la ordinea zilei, în cazul lor. Persoanele cu buze subțiri sunt foarte devotate.