Frumusețe

8 pași pentru a vă menține sânii fermi

Indiferent de forma sau mărimea pe care o au sânii tăi, ei pot fi cei mai proeminenți și arma ta cea mai seducătoare.  Deși este normal, ca o dată cu trecerea timpului să își piardă din fermitate, trebuie să faci tot posibilul să întârzii acest proces.

Există numeroase produse și tehnici chirurgicale în sprijinul acestui lucru dar din păcate sunt scumpe și destul de inaccesibile. Din fericire există și o serie de tehnici naturale care te ajută să îți menții sânii fermi, dacă le incluzi în rutina ta zilnică.

1. Exerciții fizice la nivelul sânilor 

Lucrează mușchii din jurul sânilor – este unul dintre cele mai bune trucuri pentru a-i face să arate perfect. Există mai multe tipuri de mișcări, însă noi îți recomandăm 3:

  • saniFotări
    Flotările întăresc mușchii pieptului și reduc excesul de grăsimi aflate în țesuturi.
  • Exerciții cu greutăți

Exercițiile cu greutăți nu întăresc doar bustul dar previne și lăsarea pielii de pe brațe. Exersează 5-10 minute

  • Deschiderea pieptului

Ține greutățile în laterală, cu coatele îndoite. Adu greutățile la piept, apoi revino la poziția inițială. Execută 3 seturi, a câte 5-10 mișcări fiecare.

sani 22. Menține o poziție corectă 

Avantajul unei posturi corecte estă că previne deterioararea musculară. Sânii vor deveni imediat mai fermi iar tu vei arăta mai zveltă.

3. Terapie cu gheață
Terapia cu gheață este excelentă pentru tonifierea pielii și fermitatea sânilor. Pune gheața într-un prosop pentru a evita contactul direct cu pielea. Efectuează un masaj circular, cu gheață, în jurul sânilor apăsând ușor. Pentru a obține rezultate fă acest lucru în fiecare zi câte 5 minute.

4. Masaj cu ulei de măsline
Folosirea uleiului de măsline nu doar hidratează pielea dar îmbunătățește și circulația în zona în care este aplicat. Folosit în mod regulat, întărește fibra musculară și reduce vergeturile.

5. Mască naturală pentru sâni
Această mască cu ingrediente naturale hidratează pielea și previne lăsarea sânilor înainte de vreme. Este însă, doar un element complementar exercițiilor fizice și unei bune nutriții.

Ingrediente:
1 lingură iaurt
1 lingură ulei bogat în vitamina
1 ou
Cum procedezi?
Adăugă toate ingredientele într-un bol și amestecă bine cu o lingură. Aplică pe sâni, prin masaj ușor. Lasă să acționeze 30 minute, apoi clătește cu apă rece. Încearcă să o folosești o dată pe săptămână.

6. Alege corect sutienul 

Indiferent de model, trebuie să alegi măsura potrivită. Evită să fie prea strânse sau prea largi!

7. Mască din argilă pentru sâni

sani 7Un alt tratament care poate fi folosit acasă cu succes este pe bază de argilă.

Ingrediente:
2 linguri argilă pudră (20 g)
1/4 apă (62 ml)

Amestecă apa cu argila până devine o pastă. Aplică pe sâni, în strat subțire și lasă să acționeze 30 minute. Clătește cu apă rece. Repetă de 2 ori pe săptămână.

8. Evită obiceiurile greșite
Sunt câteva obiceiuri nesănătoase care sunt strâns legate de lăsarea sânilor. Cele mai întâlnite sunt:

Fumatul
Consumul excesiv de alcool
Folosirea solarului
Sutienele prea largi
Alimentație bogată în grăsimi
Stil de viață sedentar

Ține minte! Pentru a avea rezultate trebuie să fi constantă în eforturile tale. Nu se va întâmpla nimic dacă vei încerca o singură dată după care vei abandona!

Sursa: www.steptohealth.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.