Frumusețe

Spălați-vă ca japonezele și veți arăta tinere chiar și la 50 de ani!

Spălatul feței cu apă minerală

Metoda pe care v-o prezentăm în cele ce urmează este folosită de femeile japoneze. Însă secretul tinereții și frumuseții lor aparent veșnice a ajuns și la noi. Iar noi suntem gata să vi-l împărtășim! Cu atât mai mult cu cât el nu este deloc costisitor și este atât de simplu, încât metoda poate fi adoptată de fiecare dintre voi.
În ce constă marea taină a japonezelor? În spălatul feței, dimineața și seara. Dar nu oricum, ci…cu apă minerală! Pentru început, curățați-vă fața prin metodele voastre obișnuite ( lapte demachiant, apă, soluție miscelară, cremă hidratanta etc), astfel încât să înlăturați orice urmă de machiaj.
Luați apoi niste apă gazoasă și curățați cu ea întreaga față. Credeți-ne img_2882, veti obține o piele netedă, elastică, plină de prospețime.
Însă pentru a nu vă irita fața, vă sugerăm să nu apelați la acest procedeu mai des decât o dată pe săptămânâ. Va fi și mai economic, dar și mai eficient.

Mai există și o alta metodă de curățare a feței cu apa minerală.
Turnați apă minerala în formele pentru gheață. Congelați-o. Spălați-vă fața cu apă de la robinet. În final însă, ungeți-vă fața cu un astfel de cub din apă minerală.

img_2914Iată și alte câteva sfaturi legate de felul in care este recomandabil să vă spălați pe față:
luați un litru de apă fiartă și dizolvați în ea in sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu alimentar. Acesta va “înmuia” apa. Este foarte sănătos să vă spălați cu o astfel de apă.
adăugați, la un litru de apă, o linguriță de zeamă de lămâie. Această apă acrișoară va contribui la păstrarea echilibrului pielii, ceea ce este de asemenea foarte sănătos.

Încercați să aplicați o dată pe săptămână, prin rotație, metodele de mai sus și veți avea mereu pielea moale și catifelată. Exact ca japonezele!

img_2915
Sursa: nat-women.ru

Surse foto: podium.life, liveinternet.ru, fdlx.com