Modă

Kate Middleton în Canada : 14 apariții pline de stil

Vizita de lucru a ducesei de Cambridge și a prințului William în Canada a atras atenția tuturor, și nu numai datorită chestiunilor de afaceri discutate, dar și datorită paradei modei , făcută de ducesă.

Ne-am propus să analizăm, în cele ce urmează, cele mai stilate apariții ale lui Kate din cadrul acestui turneu canadian. Că veni vorba, garderoba ducesei, pregătită în vederea acestei călătorii, a bătut toate recordurile : 80.000 de dolari au fost cheltuiți pentru ținutele sale!

Ținuta clasică alb-negru funcționează mereu, iar pentru ca ținuta să nu pară monotonă, Kate i-a asociat o încălțăminte fără toc. Excelentă alegere!

img_2918
Kate iubește foarte mult rochia-pardesiu, pe care o imbracă deseori la diverse evenimente oficiale. Să reținem această idee!
img_2919
Verdele intens i se asortează perfect lui Kate, iar pantofii-bărcuță de culoarea nude reușesc să nu mute atentia dinspre rochie spre picioare.
img_2920
Și din nou, roșul. Ținuta de culoare roșie a fost considerată ca fiind una dintre cele mai remarcabile apariții ale lui Kate din ultima vreme. Suntem perfect de acord cu asta!
img_2921
Ținuta albă integral ar fi părut foarte ternă și plicticoasă, însă această nuanță „de lapte” , dimpotrivă, a înviorat-o pe ducesă, conferindu-i și o notă retro.
img_2922
Culoarea albastră îi vine tare bine lui Kate. Ne-a plăcut foarte mult combinația cu pantofii nude!
img_2923
Rochia albă cu print roșu s-a împrietenit imediat cu poșeta de un roșu aprins și cu pantofii, însă noi i-am fi recomandat și un ruj în ton. Voi ce ziceți?
img_2924
Incă o rochie-pardesiu, încă o victorie vestimentară! Să remarcăm alegerea inspirată a culorii : ideală pentru toamnă!

img_2925

Democratic dar elegant : cardiganul cenușiu se încadrează perfect în contextul unei întâlniri informale, iar cizmulițele de înălțime medie, cu un toc extrem de comod, merg perfect cu pantalonii skinny de culoare albastră.
img_2926
Să recunoaștem, cizmele s-au armonizat foarte bine și cu compleul kaki. Să remarcăm și alegerea inspirată a bluzei : culoarea ei împrospătează ținuta, iar funda de la gât îi conferă feminitate.
img_2927
Încă o piesa din categoria rochii-pardesiu : un nou succes vestimentar : ne-a plăcut din cale-afară tonul pastelat, care se armonizează perfect cu părul de culoare închisă a lui Kate.
img_2928
Roșu și maro în aceeași ținută?!? De ce nu? Kate a reușit să împrietenească puloverul strident cu cizmele închise la culoare, grație pantalonilor neutri de culoare kaki.
img_2929
Ia uitați și o ținută care a suscitat critici din partea privitorilor: unii au numit-o chiar „ciudată” și „neglijentă”. Vouă cum vi se pare?
img_2930
Și adidașii se află în garderoba ducesei! Snickerșii albi se potrivesc foarte bine cu orice ținută, făcând-o mult mai interesantă.

img_2931

Sursa: orer.am