Modă

Accesorii care nu se vor demoda niciodată

 

S-ar părea ca avem de-a face cu un paradox : clasic și trend, deodată, în același articol vestimentar! Și, de fapt, totul este cât se poate de posibil. Vine toamna și deja moda a început să ne fluture pe la nas noutățile sale. Am studiat trendurile și suntem în măsură să vă prezentăm o listă cu accesorii care se pare că vor rezista, în timp.

Mănușile

Nu numai că ele reprezinta un accesoriu la modă, dar și foarte util, în anotimpul rece. De aceea, designerii propun simultan două tipuri de mănuși : lungi și scurte, pentru ca fiecare sa-și găsească ceva pe gustul său. Puteți opta pentru mănuși din atlas, cu luciu sau pur și simplu transparente. Feminitatea poate fi conferita prin mănuși de dantelă, iar aspectul masculin – prin manusile din piele sau cele cu tentă sportivă. 

pastedGraphic.png

Cerceii

Indiferent ce spuneti, cerceii rămân în actualitate o veșnicie. Desigur apar și aici noutăți. Rămân în vogă cerceii foarte lungi, care pot coborâ până la linia pieptului. Alegeți modele la onice, evitați-le pe cele sofisticate. Perlele au pus stăpânire și pe acul de păr, și pe pandantive, e rândul cerceilor. Puteți alege fie cercei sub forma unor mici inimioare din sidef, fie spre niște cercei mari, asemeni unor ouă de prepeliță. Dau bine cerceii unde perla are forma unei picături. Ei ne reamintesc de balurile de la curtea regilor. 

A apărut un nou trend : combinareaa cerceilor. Din două perechi de cercei, poți crea trei. Puteți purta si câte un singur cercel. 

Când amestecati cerceii, puteți mixa diferitele facturi și culori : 

Spre exemplu, aurul cu argintul.