Frumusețe

Află cum combați problemele cauzate de părul gras

 

Produsele sunt 100% originale si nu pot fi gasite in nici un alt magazin real. Aceste produse mai pot fi gasite doar in saloanele de coafura insa nu intr-o varietate atat de mare

Dacă o persoană își simte și își vede părul întotdeauna gras, indiferent de cât de des îl spală, este posibil ca acesta să producă prea mult ulei. De fapt, tot părul produce puțin ulei pentru a-l menține hrănit și sănătos, precum și pentru a proteja scalpul. Dar producția prea mare de ulei poate duce la dermatită seboreică, o afecțiune care face ca pe scalp să se formeze pete roșii și solzoase, împreună cu mătreața de care este greu de scăpat.

 

A avea un păr foarte gras te poate face, de asemenea, să te simți mereu conștient de sine și să îți reduci stima de sine.

 

În timp ce unii oameni pot dispera în adevăratul sens al cuvântului din cauza părului lor gras, există mai multe remedii naturale pe care le pot încerca să scape de grăsime fără a priva părul de uleiurile sale naturale sau a irita scalpul.

 

  1. Spălați-vă mai des

Uneori, părul gras este cauzat de excesul de ulei care nu a fost îndepărtat corespunzător. Unele persoane cu părul gras ar putea avea nevoie să-l spele în fiecare zi. Soluția? Șamponul ajută la eliminarea excesului de ulei. De asemenea, va elimina surplusul de produse pentru păr și orice alte resturi care s-au acumulat pe scalp și fac părul să arate și să se simtă gras.

 

Nu folosești suficient șampon? Acest lucru poate duce la mătreata și alte boli ale scalpului.

 

  1. Îmbunătățiți tehnica de spălare

Este ușor pentru oameni să adopte obiceiuri proaste de spălare a părului, care fac ca părul să devină uleios și să le afecteze scalpul. Modul corect de a spăla părul este să masați o cantitate mică de șampon în rădăcini și scalp. Faceți acest lucru cu atenție, având grijă să nu zgâriați scalpul sau părul. Frecarea prea agresivă ar putea provoca iritații și o producție mai mare de ulei.

Apoi, să vă concentrați pe spălarea scalpului și a rădăcinilor părului, mai degrabă decât a vârfurilor părului. Clătirea șamponului prin păr va fi suficientă pentru a curăța vârfurile.

 

  1. Folosiți balsam de calitate

Balsamul poate face ca uleiurile să se acumuleze mai rapid, contribuind la aspectul gras al părului unei persoane. Încercați să aplicați doar pe vârfurile părului pentru a le împiedica să se usuce. Asigurați-vă că clătiți bine după aplicare.

 

  1. Creați un program de spălare a părului

Anumite momente ale zilei sunt mai bune pentru spălarea părului decât altele, cum ar fi după un antrenament sau la prima oră, dimineața.

 

Spălarea părului noaptea ar putea însemna că acesta pare din nou gras până dimineața. Mersul la sală sau exercițiile fizice generează transpirație, ceea ce poate face ca părul unei persoane să pară gras și nespălat. În plus, spălarea părului după ce ai purtat o pălărie, o cască sau o căciulă este, de asemenea, o idee bună. Acoperirea capului creează căldură, determinând transpirația scalpului și eliberarea uleiurilor.

 

  1. Folosiți șampon uscat

Unii oameni ar putea să nu vrea să-și spele părul în fiecare zi sau să constate că, chiar dacă o fac, este gras până după-amiaza. În aceste cazuri, șamponul uscat poate ajuta, deoarece efectele sale apar instantaneu. Acest produs funcționează prin absorbția excesului de ulei din păr.

Nu în ultimul rând, acesta nu ar trebui să fie considerat un înlocuitor pentru utilizarea șamponului și a apei, deoarece nu ajută la îndepărtarea murdăriei și a resturilor de pe scalp.

Iti recomandam sa folosesti samponul olaplex sau cele populare produse pentru păr gras pe care le gasesti aici.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.