Frumusețe

Elisabeth Taylor : secretele frumuseții

Supranumită “Regina Hollywoodului”, Elisabeth Taylor a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei ale secolului XX. Iar succesul său nu s-a bazat doar pe aspectul fizic, ci si pe talentul de necontestat. Taylor a primit, de 3 ori, premiul Oscar, fiind unul din starurile de primă mărime ale cinematografiei mondiale.
Redacția LeMonade le-a dezvăluit cititoarelor sale secretele frumuseții acestei femei senzaționale.

1. Grija permanentă față de sine însăși
Elisabeth era de părere că femeia trebuie să aibă mereu un asoect exterior atrăgător, să aibă grijă de pielea sa și sa ducă un mod de viață sănătos.
“În tinerețe, aspectul nostru exterior este o reflectare a “Ru”-lui fiecăreia dintre noi. Iar după 40 de ani, “Eu”-l interior începe să se reflecte în aspectul nostru exterior.” – a declarat actrița.

2. Un miros ales cu grijă
Taylor era convinsă ca un parfum corect ales este principala armă a oricărei femei. În ceea ce-o privește, actrița era fana parfumurilor cu arome florale.

Trebuie menționat că Elisabeth Taylor este prima actrița care a produs și pus în vânzare propriul său parfum.

3. Încrederea în sine
“Poți fi durdulie și totuși să ai sex-appeal. Totul depinde de felul în care te percepi tu pe tine însăti” – susținea vedeta.

4. “Tratamente” simple
Actrița se preocupa mereu de circulația sa sangvină, în această privință apelând la masaj, exerciții fizice și apă fierbinte. O dată la două zile, actrița își punea comprese fierbinți cu cremă, pe față și gât, cu care stătea câte 15 minute. Dupa această procedură își clătea fața cu apă rece – acest lucru ajutând-o să aibă pielea netedă și hidratată.

Precizăm că Elisabeth Taylor a decedat în anul 2011, la la Los Angeles, în urma unei insuficiențe cardiace. Avea 79 de ani.

Sursa : lemonade.style