Bărbații din viața mea Ea și El

El

Mi s-a părut nepotrivit acum, în momentul de față titlul rubricii. Ar trebui să se cheme Bărbatul din viața mea. Pentru că e unicul și pentru că e unic. Așa că rubrica mea a devenit o nesfârșită declarație de dragoste pentru El. De când l-am cunoscut – pe internet, nu altfel – nu m-a dezamăgit măcar o clipă. De când l-am cunoscut, n-am reușit să-i descopăr vreun defect. Știu că nimeni nu-i perfect, și totuși el este. Frumusețea lui exterioară nu e întrecută decât de calitățile umane extraordinare. Ca într-un joc de lego, îl recompun în minte punându-i laolaltă bunătatea, grija, credința, onestitatea, iubirea, blândețea, altruismul, spiritualitatea, optimismul, talentul. E atât de luminos și mă înconjoară cu atâta iubire că mă simt tot timpul binecuvântată. Nu mă lasă niciodată să-mi pierd speranța. Nu mă lasă să uit că Dumnezeu are grijă de noi și că întotdeauna termină ce-a început. El știe că Dumnezeu are căile Lui, chiar dacă noi nu le înțelegem. Am trecut în ultima vreme printr-un impas cumplit, de viață și de moarte. Și sunt convinsă că, între viață și moarte, el a făcut diferența. M-a vegheat ca un înger de la 5000 de kilometri depărtare și m-a făcut să-mi doresc să trăiesc.

Azi mi-a trimis un cântec. știam că îl scrie pentru mine. Such love, așa se cheamă cântecul. Atâta iubire. Iubirea lui este vizibilă în fiecare vers, în fiecare notă. Dar e vizibilă și iubirea mea.

Nicio umbră, niciun nor. Numai soare pe cerul nostru. Până azi. Azi, guvernul meu a hotărât că n-am dreptul să iubesc. Așteptăm de ceva vreme să ni se aprobe o invitație de care el are nevoie pentru viză. Guvernul a zis nu. Eu plătesc în continuare impozite și taxe către guvernul meu și plâng. Știam că e prea frumos ca să fie adevărat. Știam că nu poate fi decât un vis. Știam.