Ea și El

Cum să înțelegi că relația ta nu duce nicăieri?

“Relațiile fără viitor”…cum arată ele, oare? Probabil sunt acele relații care nu duc nicăieri, care nu evoluează, care sunt blocate într-un punct mort. Ai, oare, nevoie de o astfel de relație? Ne răspund acestei întrebări specialiștii site-ului ivona.bigmir.net.

În anumite etape ale vieții noastre, o relație fără viitor pare a fi chiar convenabilă. Spre exemplu, în situația în care nu ne dorim neapărat o familie. Dar întotdeauna există riscul să te îndrăgostesti de persoana respectivă și să vină vremea în care nu vei mai vrea s-o lași să plece de lângă tine. In acel moment, relația ti se va părea importantă și vei dori mai mult. Dar nu întotdeauna și celălalt va vrea acest lucru.
Ce e de făcut? Cum să afli, dacă relația ta cu un barbat nu va avea niciodată finalitate? Cu siguranță, este suficient să-i analizezi comportamentul vizavi de tine, atitudinea lui față de viață, față de relația voastră. Și vei ști imediat dacă locul tău este lângă acest barbat sau nu.

Iată, așadar, simptomele unei relații fără viitor

1. Partenerul tău se teme de căsătorie sau consideră că nu are înca întrunite condițiile pentru a fi cu tine. In realitate, nu vrea să se mai lege la cap.
2. Partenerul tău îți dă deseori de înțeles că în viața lui exista destule probleme care trebuie rezolvate și care sunt mai importante decât relația voastră.
3. Partenerul tău te ține departe de familia sa, de colegii de serviciu, de prietenii săi.
4. Partenerul tau nu este interesat de sanătatea ta, de starea ta de soirit, de visele tale, de pasiunile tale.
5. Partenerul tău a încetat să-ți mai facă cadouri și încearcă să diminueze cheltuielile îndreptate în direcția ta
6. Partenerul tău nu manifestă niciun interes în a organiza vacanțe în doi. Dacă te invită undeva, ești doar o anexă a vacanței sale sau a problemelor pe care le are de rexolvat, intr-o călătorie. Nu te întreabă niciodată unde ți-ar plăcea să călătorești, unde ai vrea să-ți petreci vacanța.
7. Partenerul tău apare doar în momentele în care îi este convenabil, cand îi vine brusc cheful să te vadă sau să petreacă o noapte cu tine. În rest, se mulțumește sa vorbiti la telefon.
8. Aveți foarte puține puncte comune și, cel mai adesea, nu gasiți niciodată subiecte de conversație.
9. Realizezi cât de puține lucruri știi despre el, la fel cum nici el nu a făvut eforturi pentru a te cunoaște.
10. Simți că relația voastră nu este pentru el decât un divertisment sau un mijloc placut de a petrece timpul.

Dacă EL nu este “omul tău”, îți vei da obligatoriu seama de acest lucru. Trebuie doar să analizezi, in profunzime și responsabil, relația pe care o ai cu acest om.

Sursa : ivona.bigmir.net