Ea și El

8 calități apreciate de bărbați și care definesc o femeie fericită

Bărbații detestă relațiile complicate. Ei nu au veleități de psihoterapeuți, pentru a se dedica vindecării noastre sufletești. Și nici nu sunt tăticii noștri, ca să aibă veșnic grijă de noi. Ei doresc să aibă alături o femeie, și nu un copil sau un suflet înecat în tristețe. 

“Să fii fericită” este obligatia noastră și este un lucru foarte posibil, iar după ce vei reuși acest lucru, vei vedea, va apărea și EL, bărbatul adevărat pe care-l aștepți. Nu trebuie să te dai peste cap, pentru a fi interesantă, pentru a plăcea bărbatului cu care ești . Este suficient să cunosti cele câteva caracteristici ale unei femei fericite. Mai precis, acelea care le plac, tuturor bărbaților. Cum este, așadar, o femeie fericită, în adevăratul sens al cuvântului? 

  1. Ea nu se străduiește să-i facă mereu pe plac. Nu se va învinovăți , dacă ceva nu merge bine. Ea este capabilă să evalueze corect orice situație și în niciun caz nu-l va sufoca pe bărbat cu sms-uri de genul “Iartă-mă…am greșit…nu voi mai face niciodată asta…”

2. Ea respectă libertatea celuilalt. Nu-i caută în telefonul mobil, nu-i controlează corespondența. Și , mai ales, nu-i face scene de gelozie. Altminteri, bărbatul se va transforma din “vânător” în “victimă”. Și se va grăbi să părăsească terenul…

 3. Ea știe că barbatul are viața lui și obligațiile lui și în afara relației lor. Dacă nu sună, nu înseamnă neaparat că e cu alta sau că a uitat-o pe ea. Barbatul are și el un serviciu , un hobby, părinți și prieteni, care îi consumă, la rândul lor, timpul. 

4. Ea nu încearcă să devină “mămică”pentru iubitul său. Nu-l va sufoca cu o grijă exagerată, întrebându-l permanent : “Ai mâncat?”, “Te-ai îmbrăcat gros?” Etc.   Psihologii avertizează : bărbații nu fac niciodată amor cu “mămicile” lor! 

5. Nu-l va judeca sau critica, de față cu cei din jur, chiar și atunci când el nu are dreptate. Ea îi va accepta decizia, neuitând că el este, de fapt, o altă personalitate și chiar dacă cei doi formează o entitate, el are dreptul să aibă propria părere. Chiar și numai pentru faptul că e..bărbat! 

 6. Ea nu se “lipește” , ca o căpusă, de bărbat, începând să traiască viața lui. Ea are propriile probleme, propriile provocări ale vieții, iar dacă dispare bărbatul din preajma ei, viața ei nu va deveni brusc cenușie și plicticoasă. Ea nu va deveni brusc nefericită. 

 

7. Ea va rămâne femeie, chiar dacă în viața ei se vor întâmpla schimbări majore. 

Ea poate avea parte și de greutați, și de stres si de probleme. Dar ea știe că , în orice situație  nu trebuie să dezarmeze. Nici fizic, nici sufletește. Ea va continua să arate bine și să se comporte firesc, lucru care o va face să crească în ochii bărbatului și să devină exemplu pentru cei din jur. 

8. Ea nu se teme să-și piardă partenerul. O femeie fericită nu are astfel de frici. Ea știe că, de ce ți-e frică nu scapi, de aceea ea trăiește clipa, fără să fie obsedată de viitor. A fi fericit, inseamnă a nu te gândi mereu la ceea ce-i mai rău și a nu te teme să greșești. 

Incearcă să respecți cele de mai sus și, vei vedea, viața îți va aduce  alături bărbatul pe care-l visezi. 

Sursa : edinstvennaya.ua 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate