banner marshal garden
Ea și El

1o fapte care sunt mult mai grave decât înșelatul

Adulterul este metoda cea mai rapidă și eficientă sută la sută, atunci când e vorba de distrus relații. Dar există o mulțime de alte fapte , care nu sunt cu nimic mai prejos ( ba poate chiar mai grave), atunci când vorbim de riscurile ce amenință armonia conjugală.

1. Să mințiți și să ascundeți lucruri față de părtenerul vostru
Chiar dacă faceți acest lucru în numele iubirii, pentru a proteja sentimentele celuilalt, tăinuirea se poate transforma într-o mare problemă, pe care o veți regreta mai târziu. Trebuie să aveți astfel de relații, care să vă permită să vă spuneți orice unul altuia. Dacă ascundeți diverse lucruri, acest fapt îl poate răni pe celălalt.
2. Să nu fiți în totalitate legat de acest om
Legătura de care vorbim are în vedere să fiți empatici, să vă puneți unul altuia întrebări, să vă ajutați atunci când vă este greu. Dacă omul de lângă voi nu vă simte aproape, acest lucru este otrăvitor pentru relație.
3. Nemulțumirea tacită
În momentul în care vă veți exprima nemulțumirea cu privire la relație, aceasta va fi deja compromisă. A răbda, a crede că este mai bine să-ți ții sub tăcere nemulțumirile este o tactică greșită. Ea distruge relația voastră cu partenerul și , în subconștient, vă influențează comportamentul.
4. Comunicarea insuficientă
Nu ne referim la discuțiile banale , cu toate că și ele sunt suficient de importante, ci la faptul că evitați să discutați cu partenerul lucrurile grave, amănuntele importante, care mai târziu se pot transforma în probleme.
5. Încăpățânarea, refuzul de a face compromisuri
Dacă fiecare o va ține pe a lui, relația se duce de râpă.
6. Certurile din nimic
Dacă vă certați pe tema “cine spală astăzi vasele”, acest lucru poate să nu fie atât de grav pe moment, însă poate lăsa o urmă neplăcută și, cu timpul, se poate transforma într-o acuză,care vă va fi servită în cadrul unui conflict major
8. Relațiile din interes
Nu are rost să rămâneți într-o relație numai pentru că vă este comod, pentru că nu vreți să va supărați părinții, pentru că aveți copii sau pentru că, pur și simplu, nu vreți să ramâneți singure.
9. Manipulările
De multe ori, ele au loc atât de discret, incât nu realizăm decât atunci cand este prea târziu.
10. Gelozia
Însuși suspiciunile sau obsesia gândului că sunteți înșelate, pot distruge relația
11. Să jucați teatru
Atunci când, la inceputul relației, vă conturați un profil perfect, iar cu timpul partenerul își dă seama de adevărata voastră față și este dezamăgit. Și nu neapărat pentru că descoperă un cu totul alt om, ci pentru că constată că a fost păcălit.

Sursa : creu.ru

Femei de 10 pe Facebook