Modă

E timpul să înfloriți! Iată câteva idei pentru pardesie colorate pentru primăvara lui 2019

 

După o iarnă lungă și cenușie, este cazul să adăugăm puțină culoare în viața de zi cu zi. Cu atât mai mult, cu cât principalul trend al acestei primăveri îl reprezintă culorile vii, în materie de vestimentație și accesorii. 

În actualul sezon, designerii lumii salută pătrunderea, în modă,  culorilor vii, de la culoarea blândă a piersicii, până la verdele incandescent. Dar nici nuanțele de bej nu au fost eliminate! Nu uitați că o culoare in trend nu-i stă întotdeauna bine unei femei. Nu toate nouătile modei ne ajută să arătăm mai bine, ci există destule exemple contrare. 

 Să începem cu nuanța care este considerată a fi trendul principal al anului 2019 : coral. Ea se combină foarte bine cu nuantele “cuminți”: bej, ciocolatiu, nude, cafe au lait si chiar alb. 

pastedGraphic.png

Pardesiele coral li se potrivesc foarte bine domnișoarelor bronzate.

Nu vă temeți să experimentați pardesiele vou colorate : albastre, galbene, verzi si chiar violet. De ce să nu vă ridicați moralul și să-i înveseliți și pe cei din jur? Apropo, poate nu știați, dar oamenii de știință au demonstrat că portocaliul, bunăoară, crește stima de sine, iar femeile de acest lucru au de fapt nevoie!