Modă

Ești mignonă? Iată câteva trucuri ca să-ți adaugi câțiva centimetri în plus!

Desigur că este valabilă teoria “Esențele tari se țin în sticluțe mici”, dar parcă tot ne-am dori, toate, să fim oleacă mai înalte și privim cu jind către mnechinele de pe catwalk, invidiindu-le copios pentru înălțimea lor.
Din fericire, există câteva trucuri la care putem apela pentru a părea mai înalte decât suntem, apelând strict la obiecte vestimentare.
Așadar, draga noastră mignonă, iată care sunt piesele pe care ar trebui să le porți!

Bluzele cu decolteu în V
Acest gen de bluze și pulovere ne alungesc gâtul și ne subțiază. O bluză cu guler larg suprapus ne poate face de asemenea să arătăm foarte bine, în cazul în care materialul este unul lejer și fluid.

Crăpăturile adânci
O crăpătură te poate face să arăți foarte bine, indiferent că porți pantofi joși sau cu toc. O fustă fluidă va arăta minunat cu o crăpătură adâncă. Optează pentru pantaloni sau fuste cu crăpătură laterală, întrucât acestea pun în valoare pe toată lumea.

Pantalonii evazați
Acest croi al pantalonilor le pune în valoare atât pe femeile înalte, cât și pe cele mai scunde. Pantalonii evazați alungesc foarte tare picioarele și pot fi purtați atât în ținute casual, de zi, sau în ținute elegante și potrivite pentru un eveniment de seară. Dacă ești o persoană mai subțire, poți opta atât pentru pantaloni evazați de sus până jos, cât și pentru pantaloni care se evazează de la genunchi. Dacă ești mai voluptoasă, recomandăm varianta pantalonilor evazați de la genunchi.

Pantalonii cu talie înaltă
Acest model de pantaloni te va face să pari atât mai înaltă, cât și mai subțire și mai armonioasă.

Compleurile fustă maxi – bluză
Aceasta este o ținută perfectă pentru ieșit în oraș. Combinația te va face să arăți grațioasă și subțire.

Dungile verticale
Ele alungesc și subțiază silueta. Dungile pot fi de diferite culori și grosimi. Trebuie însă să ții minte că există o regulă foarte importantă pe care trebuie să o urmezi atunci când alegi dungi verticale – Să nu aglomerăm mai mult de 2-3 culori pe aceeași piesă de îmbrăcăminte.

Pantofii “nude”
Tocurile înalte sunt o variantă ideală pentru cele care vor să pară mai înalte, însă o culoare a pantofilor asemănătoare cu cea a pielii va accentua efectul de alungire. Aceştia nu vor atrage atenția asupra părții inferioare a siluetei și vor da impresia că picioarele tale se continuă la nesfârșit.

Salopetele
Ele avantajează pe toată lumea, indiferent că ai o siluetă mai robustă sau una mai subțire. Nu uita că o salopetă ideală trebuie să atragă atenția asupra taliei.

Fustele mini
Dacă sunt alese greșit, fustele scurte nu doar că vor părea vulgare, însă îţi vor tăia în mod inestetic silueta și te vor face să pari disproporționată. Dacă vrei să pari mai inaltă, alege o fustă ușor evazată în locul clasicei fuste strâmte.

Pantaloni și pantofi de aceeași culoare
Această combinație va da impresia de picioare mai lungi, nelăsând vizibilă nicio diferență de culori sau zonă de îmbinare a pieselor. Alege materiale mate în detrimentul celor strălucitoare sau metalizate.

Femei de 10 pe Facebook