banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

E ciudat cum amânăm săruturi și tineri de mână

Ce ciudați suntem uneori. Ne dorim sa oprim timpul în loc atunci când cei dragi sunt lângă noi. Sa rupem limbile ceasului și sa înghețam prezentul. Asa cum ne dorim sa apasam butonul de fast forward când cel de lângă noi nu este aproape. E singurul moment cand am încerca să ne împrietenim cu timpul și orele lui. Sa il rugam sa o ia înainte. Însă timpul trece la fel. Nu tine cont de tine sau de mine. De ei sau de voi.

E ciudat cum amânăm săruturi și tineri de mână. Cum ratam momente unice și clipe împărtășite.

E înșelător sa crezi ca ai întotdeauna timp. Să crezi că mâine e mai important ca azi. Sau mai târziu, mai potrivit ca și acum. De multe ori, ajungem niște cerșetori de timp. Atunci cand cel pe care l-am avut nu am știu să-l prețuim. Niște cerșetori de buze, atunci când buzele pe care le-am gustat s-au lăsat așteptate. Niște cerșetori de trupuri, când trupul celuilalt ne-a așteptat prea mult în patul gol. Niște cerșetori de iubire. Atunci cand iubirea ce-am trăit-o … am amânat-o! Fără sa punem preț pe ea și omul care ne-a purtat-o.

Sa păcălești secunde și minute. Să mai poți simți măcar o dată ce ai simțit în preajma lui.

Iar la final, cu toții ne dorim o oră. Sau o viață. E mult mai mult decât nimic…

👌 Toate cele 4 cărți la doar 99 ron? Da! Transport gratuit oriunde in Romania? Da! Autograf? Da! Scrisoare? Da! De unde? 🙂

De aici: https://booksandpassion.ro/produs/pachet-4-carti/

Femei de 10 pe Facebook