Acasă la mine

Dragoste și coronavirus. Cum să fii romantic în vreme de pandemie

Coronvirusul ne-a condamnat la izolare, a gonflat distanțele dintre noi, ne-a însingurat. Dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijăm viața privată. Psihologii consideră că autoizolarea și carantina pot acea efecte benefice asupra vieții noastre intime. Nu ne trebuie decât…puțină imaginație! Iată mai jos câteva modalități de a organiza o “întâlnire romantică”, pe timp de pandemie, chiar și cu persoana lângă care ești prizonieră, între cei patru pereți ai casei tale.  

Să fim romantici, acasă

Dacă niciunul din voi doi nu a fost atins de virusul pacătos, atunci vă puteți concentra pe crearea unei atmosfere romantice chiar la voi acasă. Complice vă poate deveni lumina : puteți atârna, în casă,  o ghirlandă luminoasă  ( chiar din cele de Crăciun!), aprinde niște lumânări, veiozele de prin casă le puteți plasa în niște locuri “cu tâlc”. Dacă aveți la îndemană figurile autocolante fosforescente, împrăștiați-le prin casă. Amenajați o mică masă de sărbători, scoțând de la naftalină farfuriile de ocazie și vesela de sărbători. pastedGraphic.png

Muzică si film

Dacă tot ați creat o atmosferă romantică în jur, de ce să nu se audă și o muzică potrivită, în surdină? Sau apelați la Netflix și vizionați un film de dragoste! În cazul în care sunteți amândoi iubitori de călătorii, puteți viziona un documentar de călătorii sau sa vizitați, virtual, unul din marile muzee ale lumii. Sau, ce poate fi mai plăcut, decât să stai la o mică masă festivă și să urmărești un concert oferit de trupa ta preferată?