Ea și El

Două reguli care vă vor schimba radical viața. Și asta pentru totdeauna

Există fix două reguli, în cadrul vieții în doi, care funcționează cu adevărat. Ele le sunt potrivite și femeilor, dar și bărbaților. Iar cei ce nu le cunosc, sunt condamnați la a consuma aiurea timp și nervi cu oameni absolut inutili.

1. Prima regulă. Într-o relație totul trebuie să fie simplu.

Într-o relație trebuie să-ți fie ușor de la început. Din primele minute. Omul pe care simți că-l cunoști de o sută de ani este infinit mai imageconvenabil de un altul, căruia trebuie să-i faci curte ani întregi. Tipul cu care-ți vine să pleci în lume, la o oră după ce v-ați cunoscut, este de preferat celui cu care te tot întâlnești de câțiva ani buni. Simplu – e sinonim cu Bine. Complicat, înseamnă Rău.

Este o axiomă, nu trebuie demonstrată. În general, într-o relație, nu trebuie să te străduiești să demonstrezi nimic. Nu trebuie să alergi după nimic, nu trebuie să faci eforturi. Daca vei face asta o dată, o vei face apoi mereu,  în fiecare zi, toată viața. Și ce-o să vezi, în consecință? O mutră acră, veșnic nemulțumită. Dacă lucrurile nu s-au legat de la început, n-are sens să tragi barca pe uscat. Înseamna că omul ăsta nu e pentru tine. Relațiile complicate le sunt destinate celor care se plictisesc, celor care au mult timp liber, cu care nu știu ce să facă. Tuturor celorlalți, acest tip de relații nu fac decât să le toace nervii.

imageNu are sens, așadar, să te încarci cu astfel de relații. O relație în care nu faci decât să joci, după cum îți cântă celălalt este, până la urmă, chiar și umilitoare. Mai devreme sau mai târziu vei ajunge la limita propriilor răbdări, ți-o garantăm noi! Nu te lăsa atrasă în relații complicate.

2. A doua regulă: Relațiile trebuie să-ți aducă bucurie

Nici această regulă nu are nevoie de demonstrații. Imediat ce relațiile vor înceta să-ți mai provoace bucurie, și îți vor aduce nefericire și nemulțumire, ba chiar mizerie, extermină-le din rădăcini!
Nu te obișnui cu scandaluri, lacrimi și spartul farfuriilor! Lasă naibii discuțiile interminabile, reproșurile, acuzațiile reciproce! Ele nu sunt normale. Nu reprezintă decât drumul spre iad! Imediat ce sentimentul de bucurie începe să părăsească o relație, aceasta devine inutilă. Simplu.

Doamne, și doar există atâția oameni care își tot mestecă, la nesfârșitimage, supărările conjugale! Ei nu fac decât să-și ocupe creierul cu judecăți inutile. Nu are rost să faci așa ceva! Imediat ce simți că vorbele tale, adresate celuilalt, distrug bucuria relației, închide gura! Începe scandalul – pleacă! Relațiile sunt necesare pentru a fi fericiți. Toate celelalte “rămâneri împreună” : “de dragul copiilor” , ” pentru că la toți e la fel”, ” din rutină” , ” pentru că mai rău e fără rău” etc, nu trebuie decât luate și duse la ghena de gunoi!

Reține, te rog, aceste două reguli de bază! Incearcă să le respecți și, vei vedea, viața ta va prinde culoare!

Uscatoare rufe