Frumusețe

Leac minune pentru călcâiele voastre

Priviți! O femeie frumoasă, elegantă, cochetă, picioare superbe și…când coborâți privirile către călcâie – șoc! O pereche de călcâie crăpate, semănând mai degrabă cu o scoarță de copac, decât cu o parte a unui corp atât de atractiv în rest!
Ce e de făcut? Site-ul m.vk.com vă propune o metodă simplă, în urma căreia tălpile și mai ales călcâiele voastre vor deveni netede și fine, ca de nou-născut. Dacă ele au fost neglijate mai multă vreme și arată deplorabil, procedura trebuie repetată de câteva ori. Așadar..

Luăm un vas mic ( în care să ne încapă picioarele), turnăm 1,5 l apă caldă, nu fierbinte, și adăugăm 4 linguri de apă oxigenată. Băgăm picioarele în apă și ne relaxăm. Veți vedea că, după nici câteva minute, veți avea senzația că stați deja de jumătate de oră în apă fierbinte! Dacă aveți călcâiele foarte deteriorate, prelungiți timpul de ținere a lor în apă. Veți putea sesiza voi însevă efectul, frecând călcâiele unul de celălalt. Din acest moment vă recomandăm să folosiți o piatră ponce, pentru a vă freca călcâiele.
După ce procedura s-a încheiat, masați tălpile cu o soluție obținută amestecând glicerină cu oțet. Specialiștii recomandă repetarea procedurii o dată pe săptămână.

Imagine reprezentativă: vse.nov.ru