Frumusețe

Cum ne alegem rujul?

Cele mai multe dintre noi avem o mulțime de rujuri. Pe unele le folosim tot timpul, de altele nici nu ne-am atins. Cu siguranță v-ați îndrăgostit de un ruj în magazin sau pe buzele lui Beyonce, dar când l-ați încercat pe buzele voastre, pur și simplu nu se potrivea. Rujul trebuie ales ținând cont de tonul pielii. Kindra Mann, cunoscut makeup artist internațional ne învață câteva trucuri în alegerea rujului potrivit.

1. Identifică ce subton ai
Fiecare piele are un subton: galben sau roz. Galben este mai cald, roz mai rece. Să îți cunoști subtonul este esențial în alegerea rujului care ți se potrivește cel mai bine.

veneUn mod rapid să identifici subtonul este să privești venele de la incheietură. Dacă sunt albastre iar tu ai tendința de a purta haine albastre, albe sau gri, atunci subtonul tău este roz. Dacă venele bat spre verde, subtonul tău este galben. Dacă venele au atât tentă albastră cât și verde, atunci ești fericita posesoare a unui ton neutru, ceea ce înseamnă că poți purta orice culoare.

Încă nu ai reușit să identifici? Ia o bijuterie de argint și una de aur. Lăsă deoparte preferințele tale și vezi care se potrivește mai bine pe pielea ta. Tonul roz se potrivește cu argintul iar cel galben cu aurul.

2. Află ce nuanțe se potrivesc subtonului tău

Pentru subtonul galben se recomandă nuanțe calde iar pentru subtonul roz alegeți nuanțe în tonuri de mov. ”Toate femeile ar trebui să evite nuanțe gri, cenușii sau foarte pale. Fac pielea să pară obosită și bolnavă”, spune Mann.
3. Când ai dubii alege o nuanță apropiată de culoarea pielii tale

Piele măslinie

Frederick M Brown/Getty Images Entertainment
Frederick M Brown/Getty Images Entertainment

Este foarte greu să dai greș cu un asemenea ten. Nude, roz, portocaliu și roșu – toate ți se potrivesc perfect. Asortează-ți rujul cu ținuta pe care o porți. Dacă ești îmbăcată în culori calde, atunci și rujul ar trebui să fie tot deschis, luminos.

Piele deschisă

Jason Merritt/Getty Images Entertainment
Jason Merritt/Getty Images Entertainment

Avantajul acestui ten este că rujul roșul intens sau în culori tari te poate ajuta să arăți fantastic. ”Evitați orice este prea deschis sau cu tonuri de galben ca să nu aveți un aspect șters”, recomandă Mann

Piele închisă la culoare

Jason Merritt/Getty Images Entertainment
Jason Merritt/Getty Images Entertainment

Prună închisă, fructe de pădure și roșu sunt nuanțele potrivite. Evitați nuanțele prea deschise sau pale. Tonurile intense arată mult mai natural în cazul vostru.

Sursa: www.bustle.com

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate