Diverse Frumusețe

Dafne Selfe, fotomodel la …90 de ani!

 

Nu, hotărât lucru, noi femeile, nu avem voie să predăm armele doar pentru că vârsta din buletin vrea să ne transforme în niste bunicuțe la gura sobei, preocupate doar de tricotat, creșterea nepoților și medicamentele pentru tensiune!

Faptul că tinerețea este, de fapt, o chestiune de suflet, îl demonstrează și femeia despre care vom scrie în continuare. 

Dafne Selfe este un model în vârstă de 90 de ani, cu siguranță cea mai în etate din lume, dar care arată pur și simplu extraordinar! Trebuie obligatoriu menționat faptul că Dafne nu a avut niciodată de a face cu chirurgii esteticieni si că, în general, a apelat foarte rar la peodusele cosmetice. Ea a cutreierat tot globul pământesc și a pozat pentru nenumărați fotografi. 

Gloria și popularitatea și-au făcut loc în viața eroinei noastre după 70 de ani. În acea perioadă și-a pierdut soțul, iar copiii erau, firește, deja mari, aveau fiecare viața lui. Ceea ce i-a mai rămas lui Dafne era să se uite toată ziua la televizor și să socializeze cu vecinele. Însă nu a încântat-o deloc această perspectivă. S-a hotărât să redevină activă și a încheiat un contract de colaborare cu o agenție de fotomodele. Foarte curând, fotografiile lui Dafne au fost publicate in revista… Vogue! 

Astăzi Dafne cutreieră lumea-n lung și-n lat, iar fiotografiile sale au fost publicate în prestigioase reviste de modă, cum ar fi Vogue, Harper Bazaar и Vanity Fair. Ineditul fotomodel colaborează activ cu mărci celebre precum Dolce and Gabbana, Nivea и Olay.

Dafne nu are de a face cu dietele și nu frecventează chirurgii esteticieni. Secretul farmecului său îl constituie zâmbetul ei larg. În plus, este o femeie deosebit de elegantă. Indiferent de locul unde merge, îi sunt nelipsite pălăria, poșeta și pantofii eleganți, care trebuie obligatoriu să se asorteze între ele. “Este îngrozitor cum tinerele de astăzi, între două prezentări de modă, îmbracă niște blugi jerpeliți! “ – observă Dafne, cu obidă. 

 Supermodelul de 90 de ani povesteste că secretul frumuseții sale derivă din genele moștenite de la mama sa : aceasta a fost frumoasă până la moarte, iar de murit, a murit la 95 de ani. In plus, Dafne ne dezvăluie că se ocupă de yoga, merge mult pe jos și mănâncă numai mâncare gătită. 

Sursa : mann-ivanov-ferber.ru 

Femei de 10 pe Facebook