Campanii Frumusețe Sănătate

“Doamnelor, sunt sigură că orice schimbare ați face, va fi spre binele dumneavoastră!” – interviu cu artista JENY NICOLAU

 

     Există celebrități care, indiferent de “gramajul” lor , în momentul în care intră pe scenă sau apar la televizor, peoduc bucurie :  lumea le îmbrățișează cu privirea, le iubește, le admiră talentul și se bucură de întâlnirea cu ele. Nimeni nu mai este atent, practic, la felul cum arată persoanele respective. La urma urmei, exceptand impactul negativ asupra sănătății tale, nu contează câte kilograme ai, ci doar felul în care ți le porți prin lume : cu decență, eleganță și îmbrăcând cu ele o minte sănătoasă, un caracter și un comportament frumos. 

Nu vom mai da nume concrete pentru a nu stârni te miri ce reacții, dar și viața artistică din România are destule exemple de vedete care, supraponderale fiind, au reușit să cucerească publicul, să genereze mări de fani și să se bucure de aprecierea unanimă a celor cărora li s-au dăruit, cu atâta talent și profesionalism. Și totuși, foarte
multe dintre ele au ales ca, la un moment dat, să ia taurul de coarne și să declare război kilogramelor. Unele, poate, din motive de sănătate, altele, cine știe, poate nu s-au mai simțit bine în pielea lor, dorind să experimenteze și sentimentul de “a fi slabă”.

Jeny Nicolau este una dintre cele aceste îndrăgite artiste. Se împarte oarecum între lumea comediei și a muzicii, împăcându-le atât de bine pe amândouă. Și face parte din categoria mai sus amintită : Jeny și-a uimit, nu demult, fanii, printr-o transformare uluitoare : din “grăsuță” a devenit aproape fotomodel. Nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre experiența sa, iar presa a promovat extrem de generos, la acel moment, transformarea suferită de artistă.
Astăzi, în cadrul campaniei “Sănatoase și frumoase”, Jeny Nicolau a răspuns catorva întrebări, adresate ei de revista noastră.

femeide10.ro : – Spune-ne, Jeny, de ce ai simțit nevoia să faci această schimbare în viața ta? Doar erai și inainte iubită de toată lumea? 

Jeny Nicolau : – Am simțit sa fac aceasta schimbare in primul rând pentru faptul ca nu mă mai încăpea aproape nimic( eram in perioada pandemiei) și eram înspăimântată ca am ajuns atât de departe! M-am hotărât intr-o secunda sa-mi fac ordine in viața și mi-am făcut propriul regim! N-a fost deloc ușor su nu am slăbit peste noapte dar eu sunt Învățată cu greul!

femeide10.ro : – Și cu  ți s-a schimbat viața, după ce s-a schimbat ceea ce-ți arăta oglinda?

Jeny Nicolau : – După ce am slăbit,  viața mea s-a transformat radical! Puteam sa îmbrac în sfârșit  orice, arătam mult mai tânără,  dar inainte de toate nu mă mai dureau genunchii și coloana!

femeide10.ro : – E extraordinar că ai punctat acest beneficiu pentru sănătate! Dar, recunoaște, înainte nu mai existau și “pișcături”, legate de felul cum arătai? 

Jeny Nicolau : – Ba bine că nu! Iar când cineva mă făcea grasa,  nu-mi plăcea deloc, îl “uram” pentru câteva minute. 

femeide10.ro : – E o reacție explicabilă. Dar cum de ajunseseși să acumulezi kilograme în exces? 

Jeny Nicolau : – Mie-mi place sa mănânc și asta s-a văzut in greutatea mea;  și acum îmi place,  dar mănânc puțin!

femeide10.ro : – Care au fost primele efecte ale transformarii tale?

Jeny Nicolau : – Mi- am schimbat toată garderoba, iar de când am slăbit sunt in cea mai buna forma fizica și profesională! Am foarte multe contracte și mi se pune  deseori întrebarea: ce-am făcut de arat așa tânăra?Am slăbit😂😂😂Eu m-am văzut grasa foarte târziu,credeam ca sunt bine așa cum sunt,  dar nu eram, de fapt,  din niciun punct de vedere!

femeide10.ro : – Cu, siguranță, cititoarele noastre sunt curioase să afle cum ai reușit să slăbești. 

Jeny Nicolau : – Am slăbit de doi ani. Și in acest timp am luat doar 4 kg ( îmi stătea rău foarte-foarte slabă! ). Sincer, nu este ușor,  dar rezultatul este fantastic! Practic, mi-am schimbat stilul de viața, mănânc sănătos si puțin ( mâncarea sănătoasă nu este chiar așa de gustoasă…) În rest, iubesc oamenii și am fost binecuvântată cu o profesie minunata, împart zâmbete si multă voie buna! Recitalul meu tine o ora si nu obosesc deloc! Sunt bine așa cum sunt acum. 

femeide10.ro : – Concret, ce schimbări resimți, dincolo de cele pe care ți le arată clar oglinda? 

Jeny Nicolau : – Mă iubesc mult si odată cu stilul de viața mi am schimbat si gândirea! Traiesc pentru a-mi aduce bucurie si liniște in primul rând mie! Sotul meu nu s-a plâns niciodată ca as fi “grăsuță” , dar acum, cand mă privește, radiază!

femeide10.ro : – Iar acum te vom ruga să le dai și niște sfaturi concrete, celor care vor dori să-ți urmeze exemplul. 

Jeny Nicolau : – Atunci când cineva se hotărăște că trebuie sa slăbească, să  o facă imediat,  nu de mâine, nu de luni și nu de anul viitor! Cu cât mai repede,  cu cât mai bine! Nu strică nici o rugăciune de ajutor,  in acest proces care ne poate schimba viața radical! Eu, personal, aveam momente când plângeam pentru că mi era foame,  dar nu era timpul pentru masa și …nu mâncam! Acum mănânc fără pâine și dulciuri, odată pe săptămâna mănânc proteina si salate, nu beau sucuri carbogazoase si din când in când mă mai răsfăț cu un cartof prăjit si o gogoșică!

femeide10.ro : – Ce simți nevoia să le adresezi femeilor plinuțe care sunt fericite în corpul lor, fără să conștientizeze insă cât de periculoasă este greutatea în exces, în special pentru sănătate. 

Jeny Nicolau : – Scumpele mele doamne mai plinuțe, nu sunt o silfidă si nici nu mi-ar plăcea să fiu, sunt sigura ca orice schimbare ati face, va fi spre binele dumneavoastră! Zâmbiti si fiți fericite iar fericirea vine atunci cand sufletul este bine! Eu sunt bine cu mine, sunt mișto si sunt autentica!

femeide10.ro : – Așa să rămâi, draga noastră! Mulțumim pentru interviu.Publicitate