Bombănelile Marinei Editoriale

Doamne, ce-ai văzut la prostul ăsta?!?

Auzim deseori, în jurul nostru, diverse “eminențe cenușii” care ne analizează alegerile. “Analizează “ e un verb îngăduitor, pentru că de cele mai multe ori, verdictul nu are la bază nicio analiză : doar o “primă vedere”, niște aparențe și foarte multă răutate. Aș spune și prostie, căci ultimele două merg perfect mână-n mână.
….Ăla nu-i bun, că e prea bătrân pentru noi. Celuilalt i se revarsă burta din pantaloni – la ce ne trebuie așa ceva? Ăsta e sărac lipit – “vreți să muriți amândoi de foame?!?” Ăla-i leneș, celălalt – grobian, ăsta a mai fost însurat de două ori, deci sigur e plin de cusururi, sau cel puțin îl are pe cel primordoial : e fustangiu. Nu ne plac nici prea tăcuții, nici vorbăreții în exces. Ăia prea înalți nu sunt buni, că doar n-o să porți tocuri toată viața! Piticii sunt ridicoli, în plus, o să vrei și tu, la un moment dat, să-ți pui tocuri ! Meditativii te vor enerva, mai ales atunci când va fi să-i pui să dea cu aspiratorul, lângă cei prea veseli nu vei putea să faci lucruri serioase niciodată. Ăsta e prea mămos, doar nu ai de gând să te măriți cu soacră-ta! …Ăstalalt nu și-a sunat mama de un an, e clar, e lipsit de suflet. Așa va proceda și cu tine! ….Uite și unul care plătește pensie alimentară! Două?!?!!! N-o să mai aibă bani și pentru a ta! …Ăstuia nu-i plac copiii, am văzut eu cum se uita la al meu, când i-a desenat cercuri, cu pasta de dinți, pe pantofi! Ce, așa-s copiii!
…Vaaai, de ăsta să fugi ca dracul de tămâie, e prea de dreapta, tu o să vrei să mergi la film, iar el o să te care pe la mitinguri, în Piața Victoriei! În plus, va încremeni cu secolele în fața televizorului! Nici ăsta nu-i mai breaz, e aerian rău de tot, nu știe nici cum îl cheamă pe primul ministru! Ăsta se uită prea mult în oglindă, nu-l cheamă cumva Narcis? Asta se uită prea mult la televizor, ăstalalt – la prietena ta cea mai bună. Ești sigură că te vrea pe tine?
Merge la sală – e suspect. NU merge la sală – nu merită atenția! A uitat să te sune? – E motiv să-l tai de pe listă, are pe alta! Unde te-a invitat în vacanță??? La Căciulata?!?!?!!! Lasă-l, nu e de tine! Uite, ce mers de urs are! …Uite, ce privire tâmpă! …Logan?!?!!!….
Lumea e plină de binevoitori. Mai cu seamă femeile ( mai mult: “PRIETENELE”! ) devin foarte preocupate ca tu să-ți găsești bărbatul ideal. Să fii fericită. Și cum știu foarte bine ce drăcușori populează mintea unei femei, vă voi recomanda cu bucurie o pereche de dopuri pentru urechi și un munte de hotărâre: ascultați-vă sufletul. Și luați deciziile mai ales noaptea : e sfetnicul cel mai bun!

Publicitate