Nutriție

Dieta de 10 zile a renumitului profesor Uglov

Celebrul chirurg rus, profesorul Fedor Grigorievich Uglov, autor al numeroase lucrări medicale, a trăit până la varsta de 104 ani! Avem așadar argumentele primordiale pentru a ține cont de recomandările ilustrului medic. În Rusia dieta sa este deja celebră, și este cunoscută sub nu ele de “dieta lui Uglov”.

În bogata sa experiență medicala, distinsul medic s-a ciocnit nu o datăimg_4956 de problema greutății în exces. El a promovat ideea potrivit căreia aceasta este una din principalele cauze ale scăderii imunității, dar și ale modificărilor degenerative ale articulațiilor. Din aceste motive, profesorul Uglov a elaborat un program alimentar științific, grație căruia o mulțime de pacienți au reușit să rezolve problema supraponderabilității.

Iată mai jos recomandările profesorului:

Primul mic dejun se șervește la ora 9,00.
Beți o cană de cafea naturală. Puteți de asemenea să beți un ceai verde, îndulcit cu o linguriță de miere naturală.

Al doilea mic dejun se servește la ora 11,00.
Consumați un ou de găină fiert și 8 prune uscate.

Prânzul se servește la ora 14,00.
Vi se recomandă: 200 g de carne de vită fiartă sau un piept de pui degresat și fără pieliță. În calitate de garnitură pregătiți-vă 100 g de salată de varză albă și morcovi. La desert – o portocală.

Cina se servește la ora 19.

Aveți voie să mâncați 30 g de branză telemea și un măr sau o portocală.

Cu o oră înainte de culcare

Vi se permite 200 de gr de iaurt degresat sau lapte bătut.

Noi vă dorim succes și vă recomandăm să vă fotografiați înainte de a începe dieta lui Uglov, pentru a vă bucra apoi de spectaculoasa dumneavoastră transformare!

 

Sursa : sovkusom.ru

Uscatoare rufe