Nutriție

Dieta cu avocado : monodieta care nu va dăuna nicidecum sănătății

Dieta cu avocado este un mijloc plăcut și eficient pentru a slăbi? Ea nu numai că nu te va aduce în pragul înfometării, dar te va ajuta să și înlături senzația unei neplăcute restricționări. Caci avocado este un fruct exotic de care nu prea te poți sătura.

După cum bine știți, avocado este un fruct uleios, cu un conținut caloric relativ ridicat ( 160 kcal la 100 g), dar cu un conținut redus de grăsimi. Poti scăpa de senzația de foame, poți hrăni organismul cu elementele necesare doar consumând un singur fruct. Și asta fără să pui niciun gram pe silueta!
Avocado este unul din puținele produse potrivite pentru o monodietă. El conține fibre, vitamina B, Calciu, Vitamina C si multe alte componente sanătoase. Ai înțeles deci că te va scuti și de căderea părului!
Dieta cu avocado nu trebuie să depășească trei zile.

Iată meniul pentru trei zile de dietă pe baza de avocado. El trebuie să conțină : 5 fructe avocado, brânza de vaci cu concentrație scăzută de grăsime, trei castraveți și trei ouă, ceapă verde și carne slabă de vită.

Este foarte important să respectati regulile de alimentație, pentru ca dieta să fie cât mai eficientă. Sub nicio formă nu ai voie să incluzi alte produse în rația zilnică. Dacă, spre exemplu, mănânci o banană pe zi, sigur să nu te aștepți să slăbești.
În timpul dietei, mesele trebuie să fie obligatoriu în număr de 3 pe zi, la fiecare 5 ore.

Iată și meniul :

Micul dejun
La micul dejun, taie un avocado în două și pune deoparte una din jumătăți. Pe a doua umple-o cu brânză de vaci și asta va fi micul tău dejun. În loc de ceai, bea apă.

Prânzul
La prânz luați cea de-a doua jumătate de avocado și faceți o salată. Adăugați castravete, un ou fiert și ceapa verde. Aveți voie să beți un ceai verde, fără zahăr.

Cina 
Cina dvs trebuie să constea într-o jumătate de avocado cu brânză de vaci și 100 de grame de vită. Carnea trebuie preparată intr-unul din următoarele trei feluri : s-o frigeți, s-o fierbeți sau s-o înăbușiți. De băut, puteți să beți un ceai de mentă sau apă.

Rezultatele dietei vor fi și mai spectaculoase, dacă le veți dubla cu exerciții fizice. Dieta poate fi ținută de maximum trei ori pe zi.