banner marshal garden
Ea și El Povestea mea

Despre logica feminină. Apropo! nu vi se întâmplă si vouă la fel?

Mature woman cooking soup

Iată ce mi s-a-ntâmplat, zilele trecute.

Am hotărât  să fac o salată, să le fac o surpriză alor mei. O salată cu pui. Cu atât mai mult cu cât îmi rămăsese niște pui din supă, pe care oricum nu l-ar fi mâncat nimeni. Îmi mai trebuia însă niște ananas. Așa că am deschis o conservă de ananas, am folosit ananasul și mi-a rămas sucul. Ce să fac cu el? De băut, n-aveam poftă, iar de aruncat..îmi părea rău..

Mi-am amintit o rețetă de plăcintă, care avea printre ingrediente și niște suc de ananas. Așa că am făcut placinta cu pricina. Dar la plăcintă am folosit și niște gălbenușuri și mi-au rămas albușurile. Ce naiba să fac cu ele? Doar n-o să le arunc? Dacă le bag în frigider, până la urma tot la gunoi vor ajunge…
A! Mi-a venit o idee! Pot să fac niște bezele! Ușor, repede, gustos! La bezele am folosit coajă de lămâie rasă. Lămâia a rămas cheală… Dacă o las așa, se va usca repede. Ce să fac, așadar, cu lămâia asta? A! Un sos gustos de salată!…La salată am folosit jumătate de ceapă. Iar cealaltă jumătate – uite-o cum stă pe masă și se uită la mine! Ce să fac cu ea?…
Pot să fac un sos de roșii excelent, pentru spaghete. Am găsit în frigider un borcan de sos de roșii, făcut de mine. Folosesc jumătate din el. Ce naiba fac cu restul? E păcat să-l arunc. Doar m-am chinuit atâta ca să fac toamna acest suc! E și natural, pe deasupra, fără conservanți.. Așa că, dacă-l țin mult timp deschis, se va strica.
…M-am mai gândit puțin și m-am apucat să fac și o ciorbă. Dar…of, fir-ar să fie, m-am trezit că n-am borș. M-am îmbrăcat repede și m-am repezit pâna la magazinul din colț. Am cumpărat borș, cartofi, brânză de vaci, smântănă, pastă de dinți, dresuri( am găsit la reduceri), săpun, șampon pentru câinele meu. La întoarcere m-am oprit să plătesc niște facturi, apoi m-am oprit la Cizmărie și mi-am luat niște pantofi pe care-i lăsasem la reparat, am intrat apoi la Brutărie și am luat niște chifle pentru cei mici, să aibă pentru școală.. Abia am cărat toate astea acasă… M-am apucat de ciorbă.. Eram frântă. M-am prăbușit în fotoliu, spatele mă ucide, picioarele mă dor, mâinile nici nu le mai simt..
Stau și mă gândesc : Doamne! Cât de anormală sunt! Mai bine beam naibii sucul ăla blestemat de ananas ! 😂😂😂

 

Imagine reprezentativă : znaikak.ru

Femei de 10 pe Facebook