Modă

Despre bijuteriile momentului

Dacă până nu demult bijuteriile şi accesoriile preţioase discrete erau un deziderat doar pentru persoanele înstărite sau cu venituri peste medie, nevoia exprimării şi dorinţa creatorilor de a spune o poveste frumoasă a dus la apariţia aşa numitelor bijuterii-charm sau bijuterii cu mesaje.
Realizate din materiale preţioase şi deseori manual, acestea au devenit extrem de rapid un must-have atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Nici designerii români nu au ezitat să-şi dea frâu liber creativităţii şi astfel au creat bijuterii cu mesaje care să se potrivească perfect clienţilor din România.
Va las mai jos câteva branduri pe care să le urmăriţi (si sa le purtati) pentru că sunt adevărate trendsetter-e în domeniu.
Ostara realizează bijuterii personalizate cu amprente vocale şi întruchipează cea mai profundă expresie a inimii
tale, te ajută să porţi mesajele vocale pe bijuterii preţioase. Ostara înţelege că cele mai frumoase şi preţiose momente pe care le trăieşti trebuie protejate şi ascunse pentru că sunt extrem de importante ţie şi celor dragi tie.

image

 

 

Malvensky a creat brandul de fine-jewelry din pasiunea pentru viaţă şi dorinţa de a vedea cât mai multă lume care se gândeşte să-şi îndeplinească cele mai arzătoare dorinţe sau pur şi simplu doreşte să poarte ceva simbolic care să le reamintească de cei dragi.

image
SkinDeep s-a inspirat pentru crearea bijuteriilor din cuvintele si expresiile acelea exclamative pe care toţi le rostesc de cele mai multe ori involuntar atunci când se miră, amuză, sunt suparaţi sau nervoşi. Redundanţa acelor cuvinte şi expresii care rostite des se transformă în ticuri sau statement-uri pentru anumite persoane sunt transpuse in bijuterii din aur sau argint de către designerul SkinDeep care a dezvoltat şi o linie de modă şi lifestyle deja.

image
Weekend liniştit şi plin de relaxare să avem!

 

 

Credit foto: www.ostara.ro, www.malvensky.com, www.skindeep.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.