Modă

6 reguli : cum să arăți ca o femeie stilată

Fiecare din noi își dorește să arate ca o femeie stilată, dar nu toate dintre noi avem stil și gust. Vă vom oferi mai jos câteva sfaturi, care vă vor ajuta să faceți capetele din jur să se întoarcă după voi!
.

1 În primul rând, nu vă grăbiți atunci când vă alegeți ținuta. Mai bine pierdeți o zi intreagă prin mall-uri, tot alegând, decât să cumpărați în fiecare săptamână haine inutile, care vă vor tranforma apoi locuința în depozit. Înainte de a porni la shopping, este bine sa stabiliți concret ce vreți să vă cumpărați. Shoppingul “neplanificat” este o mare greșeală, de aceea femeile cu adevărat moderne știu de la bun început în căutarea cărui lucru au pornit la drum.
2 Când vrei să-ti reînoiești garderoba, specialiștii recomandă să-ți iei alături un stilist. Este acea persoană care va ști să te sfătuiască ce anume să alegi, în funcție de silueta ta, de personalitatea ta și de alte particularități. În acest fel eviți cumpărarea lucrurilor inutile.
3 Tot stiliștii sunt și cei care îti recomandă să nu uiți de lucrurile pe care le ai deja în garderobă. A alege un obiect vestimentar nou, care să se potrivească unui alt obiect vestimentar, deja existent,înseamnă să faci economie de timp și bani, la shopping, căutând lucruri pe care deja le ai. Alegându-ți hainele, ține mereu cont de armonizarea culorilor. A te imbrăca într-o singură culoare este o prostie, la fel cu a te îmbrăca precum o sorcovă! Varianta optimă presupune nu mai mult de 4 culori.
4 Este foarte important ca garderoba ta să conțină veșminte în stil clasic. De aceea se și numește “stilul clasic”, pentru că el te ajută să arăți bine și la birou, si la un eveniment de seară. În plus, elementele clasice se armonizează foarte ușor și cu cele “ ne-clasice” . Spre exemplu, pantalonii asociați cu adidașii albi arată de multe ori mult mai bine decât în combinație cu pantofii, iar astfel de exemple sunt o groază! Experimentând, îți poți crea un stil inconfundabil, pornind de la ținutele clasice.
5 Dacă ne referim la garderoba noastră, a femeilor, ea trebuie să conțină obligatoriu o rochie care să ne vină foarte bine. Nimic mai mult decât rochia subliniază profilul unei adevărate doamne. Nu e ușor să alegi rochia potrivită. Și totuși, fără rochie nu se poate! Iar alegerea ei trebuie să țină cont de siluetă, vârstă, profesia pe care o ai si, firește, gusturile tale. Pentru a-și ușura misiunea, multe femei apelează la stiliști.
6 În final, trebuie să pomenim și despre accesorii. Acestea ne ajută să ne completam , în mod fericit, look-ul. Acestea pot fi cerceii și o broșă, aleși în conformitate cu restul ținutei, sau pur și simplu o poșetă stilată, combinată cu niște blugi de calitate – în cazul în care mergi seara, la un club. Accesoriile o ajută pe femeie să-și sublinieze individualitatea. Psihologii susțin că un accesoriu ales “cu cap” este, de fapt, elementul care îți rămâne întipărit în minte, după ce faci cunoștință cu cineva.

Moda nu este constantă, ea se schimbă în fiecare sezon, cu toate acestea există persoane care arată mereu stilate. Și tu poți deveni o astfel de persoană, indiferent de veniturile pe care le ai.

Sursa: www.garmoniazhizni.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.