Modă

Ce culori purtăm în acest sezon rece? 

 

Toamna și-a intrat demult în drepturi si nici iarna nu mai este chiar atât de departe. Pentru că începe un weekend în care sigur unele dintre noi vom practica, printre altele,  îndrăgitul shopping, haideți să vorbim puțin despre culorile acestui sezon rece.  Experiții ne recomandă să acordăm o atenție deosebită tonurilor de roșu, gri și maro. Aceste culori sunt considerate a fi cele mai populare și sunt adesea folosite pentru a crea ținute moderne și la modă.

1. Roșul, sub diversele-i înfățișări

Puterniculmși expresivul poate adăuga un strop de energie și pasiune oricărei ținute. La Milano Fashion Week, branduri celebre precum Prada, Ferragamo și Bottega Veneta au propus ținute în toate nuanțele de roșu, mizând pe roșul aprins. Putem purta haine roșii atât în viața de zi cu zi, cat si într-un look sexy ideal pentru o ieșire în oraș. Dar roșul este indicat și în ținute lentru primul date, căci doar e culoarea pasiunii, nu-i așa? 

2. Noul gri

Designerii îl “investesc” în ținutele lor într-un mod diferit:   Michael Kors îl prezintă într-un mod chic , el devine sexy și feminin la Andrea Adamo sau în formă de satin la Balenciaga. 

 Griul este, fără doar și poate,  una dintre cele mai versatile culori pentru sezoanele următoare și este ideal pentru a înlocui negrul în mijlocul sezonului. Îl putem combina cu ușurință cu alte nuanțe pentru a crea un aspect echilibrat și sofisticat. Pentru ținuta de birou este culoare perfectă! 

3. Maroul, divers și recomandat de toți!

În topul trendurilor de toamnă-iarnă se numără și piesele vestimentare maro, în cele mai diverse nuanțe. Și cum este sezonul ciocolatei calde, preferatul designerilor rămâne maroul intens, care exprimă o feminitate matură și conștientă de sine. Inchidemochii și imaginează-ți cât de chic ai arăta,  purtând o rochie maro din mătase, asociată cu o pereche de și un blazer masculin!

Atunci cand vă alegeți ținutele, țineți cont că fiecare culoare transmite anumite emoții și poate influența starea de spirit și percepția celor din jur. Adică :  roșul este asociat cu pasiunea și încrederea în sine,  griul poate evoca o atmosferă calmă și elegantă, . Maroul este adesea asociat cu natura și poate induce o senzație de căldură și confort. 

 Combinațiile lor trebuie făcute cu măiestrie : Poți încerca să combini roșul cu nuanțe de maro pentru a crea un aspect cald și rustic, sau poți adăuga accente de gri într-o ținută dominată de nuanțe neutre.

Totul este să vă cunoașteți preferințele și să alegeți acele culori care vă reprezintă atât personalitatea , cât șibstarea de spirit de moment

sursa foto: mirtesen.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate