Campanii Frumusețe Modă Sănătate

“ Indiferent de siluetă, începând cu XS și până la 3 XL, cel mai important lucru este atitudinea femeii și părerea ei despre ea însăși” – sfaturile designerului ELI LĂSLEAN

 

“De 30 de ani mă preocupă frumusețea femeii de lângă mine. De-a lungul timpului, am învățat că, mai importantă decât rochia, este femeia care o poartă. Indiferent de siluetă, începând cu XS și până la 3 XL, cel mai important lucru este atitudinea femeii și părerea ei despre ea însăși. Să avem încredere în noi – ar fi sfatul stilistului. 

Am făcut fericite multe femei și cred că aș putea să vă ofer câteva recomandări și anume: 

       1. Când avem o siluetă “slim”, ne putem permite orice fantezie, cu multe suprapuneri de materiale, cu volumetrii și abundență de detalii. 

        2. Când însă avem de a face cu o siluetă mai “plină”, cu talia îngroșată, nu o vom îmbrăca în mult material. Linia croiului va urmări discret silueta. Putem avea un material mulat pe bust, dar nu și colanți, iar în tanie evităm cordonul, dacă e posibil. 

  

         3. Când avem o piele frumoasă, ne putem expune decolteul și chiar brațele, dacă acest lucru nu prezintă aspecte inestetice evidente. 

    Promit să revin în curând și cu alte sfaturi, pe care vi le dau din toată inima, căci îmi doresc din tot sufletul să fiți frumoase și fericite, atunci când vă priviți în oglindă! “ 

                                                                                        Eli Lăslean

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.