Frumusețe

Ce secrete simple are Nicole Kidman pentru frumusețe!

La cei 52 de ani ai săi, Nicole Kidman este nu numai una dintre cele mai de succes și bine plătite actrițe ale Hollywoodului, dar și una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fanii săi au făcit diferite speculații, presupunând că actrița a apelat la intervenții chirurgicale, însă secretul frumuseții sale este de fapt cu totul altul.

«Un rol deosebit îl joacă protecția pielii împotriva soarelui. Întrucat mie-mi place foarte mult să-mi petrec timpul în aer liber – spre, exemplu, jucand tenis, alergând, înotând – mă preocup mereu să-mi protejez pielea, ca să nu mă ardă soarele” – a declarat vedeta într-un interviu pentru Byrdie. Mirror mai dezvăluie unul din secretele frumuseții actriței originară din Australia : folosirea, pentru față, a grăsimii de… găină! Acest lucru nu le va plăcea veganilor, însă actrița a ajuns la această formulă după ce a experimentat diferite alte metode.
În afară de asta, Nicole Kidman nu neagă că și-a injectat botox, însă considera că etapa asta e deja depășită. Pentru a-și îngriji pielea, ea folosește și vitamina C, care , firește, intră în componența cremelor și locțiunilor utilizate de vedetă. Nicole folosește și cremele de noapte care conțin retinol. În pofida părerii generale, aceea că retinolul usucă tenul, actrița demonstrează că nu este așa.
Nicole Kidman nu se dă în lături nici de la masajele faciale. Ea își frecventează maseurii, dar a învățat să se maseze și singură căci, dacă facem o incursiune în biografia ei, vom vedea că destinul a apropiat-o și pe ea însăsi de această meserie : când Nicole avea 17 ani, mama sa s-a îmbolnăvit de cancer și, după toate curele de chimioterapie și celelate tratamente, familia nu și-a mai putut permite să plătească un maseur. Așa că Nicole a fost nevoită să deprinda tehnicile masajului si să le experimenteze pe mama sa,

Sursa : kanalukraina.tv