Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Un secret pentru cuperoza lui Dan Bittman

O întâlnire cu Dan Bittman este mereu un exercitiu de farmec. Anii trec, iar Dan este la fel de misterios, sincer, zâmbitor, tăios. Anul trecut, am avut un dialog extrem de agreabil în emisiunea mea.
Ne-am întâlnit în perioada în care Dan le explica tuturor că „şi îngerii au demonii lor”, iar poveştile lui au fermecat telespectatoarele mele. Am povestit despre vremurile – neapuse – în care fetele efectiv făceau coadă ca să îi fure un zâmbet şi cum a reuşit Liliana să îl câştige pe viaţă. Uneori, pentru un bărbat, să-i spui că pur şi simplu îl aştepţi poate fi decisiv!
Oricât de simpatic este Dan, ochiul meu nu mă înşeală şi am descoperit că tenul lui este sensibil şi chiar are cuperoză. E momentul să intervină şi, la interviul nostru, a luat deja ceva „pentru acasă”.
Cuperoza de care suferă Dan are o reţetă sigură şi bună pentru vindecare. Iat-o:
Dimineaţa şi seara, e necesar un lapte demachiant pentru ten sensibil. Emulsie fluidă şi lejeră, specifică pentru a curăţa natural, şi nu agresiv, pielea cea mai delicată, elimină impurităţile care sunt depozitate zilnic, lăsând-o perfect curată, fără a modifica filmul hidrolipidic superficial. Cu săpunurile normale care au PH alcalinic, pielea se poate usca şi irita foarte usor, astfel incat să-şi piardă acidul natural al PH-ului şi filmul hidrolipidic superficial care o protejează. Pielea devine astfel mai vulnerabila si sensibila agresiunilor externe.
Apoi, se poate trata pilea cu o loţiune tonică non-alcoolică pentru ten sensibil. Este un produs din extracte de hamamelis, tei şi trandafir. Contribuie la calmarea înroşirilor provocate de agenţi externi, lăsînd pielea curată, moale, tonică şi umectată.
Dimineaţa, după loţiune, aplicaţi pe faţă o crema lipozomială, din extract de ghimpe, . muşeţel, nalbă, alfa bisabololo, alantoină, filtru solar, unt de karite. Hidratantă şi nutritivă.
Seara, după loţiune, masaţi un lei pur de jojoba californiană. Este basolut minunat!
Cei care suferă de cuperoză trebuie ca, de două ori pe săptămână, să cureţe tenul foarte bine cu un Gel scrub pentru ten sensibil. Realizează un gomaj delicat, cu efect uşor demachiant şi de peeling cu castravete. Are pH uşor acid. Se foloseşte pe piele, ca un săpun normal sau ca gomaj. Efectul poate fi dozat, variind timpul de repaus şi intensitatea masajului. Atenţie: evitaţi contactul cu ochii; în caz contrar, clătiţi cu apă. Nu exageraţi cu uzul produselor exfoliante şi scrub; pielea prea subţire este mai expusă în confruntarea cu agenţii externi şi UV!
Succes, Dan! Succes tuturor!

Rubrică susținută de: sigla Ardes

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate