Frumusețe

Ce unghii se poartă în 2016

Indiferent de forma aleasă, unghii drepte, rotunde sau ascuțite, lungi sau scurte, ultimile tendințe ale anului 2016, vă pun în valoare. Manichiura anului acesta presupune unghii naturale, întotdeauna frumoase și în anumite cazuri excepționale.
Tendința generală în 2016 sunt unghiile scurte, atât patrate cât și rotungite, unghiile asimetrice cu modele diferite, in combinatii cromatice de french
Clasicul model de pe inelar fiind înlocuit de manichiura diferențiată pe două unghii.
Culorile anului sunt rose quartz si serenity.
Primavara -vara 2016 este momentul culorilor pastelate: albastru , turcoaz, mov, verde, roz , galben și combinații de bej si roz tare. Revin la modă dungile, fie orizontale fie verticale, dar si modelele geometrice.
Se poartă foarte mult și manichiura french, dar revitalizată: clasicul alb este înlocuit de culori vii, precum rosu, marshala, argintiu, auriu, verde, albastru, culorile neon.
Când vorbim despre manichiură, se observă un nou trend anul acesta: în funcție de personalitatea ta, poți alege manichiura cu gel sau manichiura cu ojă semipermanentă, diferite modele și in mod special pictura realizată manual, prin modele aseimetrice .
Singura constrângere pentru a păstra starea impecabilă a unghiilor tale, este aceea de a apela la serviciile unui profesionist.
Iată câteva imagini care ne încântă privirea cu modele pentru sezonul primavară-vară și nu numai.

Rubrică susținută de:DIAMOND SALON

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate