Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Soare, cât te-am mai aşteptat!

Am petrecut un week-end în care am stat câteva ore pe plaja de la Mamaia alături de băieţii mei… Nu am reuşit cu niciun chip să ne trezim devreme, aşa că am descins pe nisip pe la ora prânzului. Nu e bine, ştiu, pot fi radiaţii, nu mai facem… Ceea ce doream să vă povestesc este însă că soarele dogorea, iar noi nu ne-am „ars” deloc! Nu pentru că am fi stat mai mult sub umbrelă, ci pentru că am folosit intens creme de protecţie solară! Am folosit toate gamele de filtre pentru protecţie solară, căci avem în familie diverse tipuri de piele, de la albi sensibili la creoli.
Pielea nu a mai suferit nici cea mai mică arsură de aproape 20 de ani. De ce? E simplu. Am folosit constant şi cu grijă produse bine făcute.

Cremele solare Ardes pe care vi le propun asigură un bronz intens şi auriu, protejând epiderma de razele nocive. De asemenea, previn îmbătrânirea pielii. Conţin Tirozină, un aminoacid necesar pentru sinteza melaninei. Prezenţa acestei substanţe naturale permite o imagebronzare mai bună şi rapidă şi reduce înroşirea pielii. Cremele mele de protecţie au o eficientă combinaţie de filtre necesare combaterii problemelor pielii. De asemenea, combat foto-îmbâtranirea cauzată de razele solare. Cremele au fost testate cu succes în laboratoare independente, garantând protecţia declarată pe etichetă, referitoare la razele UVB şi UVA. Pot fi folosite în egală măsură la soare, dar şi la solar şi, în plus, sunt recomandate pentru stilul de viaţă vega. Pe lângă Tirozină, au şi vitamina E (combate acţiunea nocivă a radicalilor liberi), extract de Aloe şi unt de Karite (shea, pentru o piele hidratată şi hranită).

CREME ESENŢIALE ÎN FUNCŢIE DE TOATE TIPURILE DE PIELE.
Crema solară cu protecție mică SPF 6 este ideală pentru expunerea la soare a pielii închise sau deja bronzate. Multumită unui mix de filtre fotostabile, asigură o completă şi constantă protecţie împotriva razelor UVA si UVB.
Crema solară cu protecție medie SPF 15 este ideală pentru expunerea la soare a pielii mediu-deschise. Conţine filtre UVA si UVB imagecu spectru amplu, ce protejează de efectele dăunătoare ale razelor solare. Conţine si bioxid de titan, un mineral natural care posedă un indice ridicat de refracţie şi absorbţie. Acesta reflectă şi dispersează lumina solară.
Crema solară cu protecție mare SPF 30 este ideală pentru expunerea la soare a pielii deschise la culoare. Uneşte protecţia fizică asigurată de bioxidul de titan cu o asociere de filtre cu înaltă tolerabilitate care blochează efectele dăunătoare ale UVA (responsabile de îmbătrânire), ale UVB (cu acţiune eritematoasă), garantând o expunere sigură.
Crema solară cu protectie foarte mare SPF 50 este ideală pentru copii, dar şi pentru primele expuneri la razele solare ale imagepersoanelor care au pielea foarte sensibilă. Recomandată în cazul petelor, eritemelor, cuperozei şi în toate situaţiile în care razele UV sunt contraindicate.

ALTE PRODUSE DE MARE IMPACT
1. Produse pentru păstrarea bronzului.
Sunt cremele numite “tan locker”, ideale pentru persoanele cu pielea închisă la culoare sau deja bronzată şi doresc sa intensifice bronzul. Are o textură extrem de placută şi face pielea matasoasă şi fină. Tirozina conţinută în formula accelerează fenomenul de pigmentare a pielii pentru o bronzare mai rapidă şi de durată, iar extractul de aloe şi untul de shea combat deshidratarea şi îmbătrânirea pielii.
Există şi geluri de duş pentru menţinerea bronzului! Fresh şi super delicat, făcute tot după conceptuzl “tan locker”, sunt soluţia cea mai bună pentru eliminarea celui mai mic rest de nisip şi sare, fără a compromite bronzul. Are în formulă sunătoare, aloe şi lactat de metil – hidratant şi calmant, un principiu activ care dă pielii imediata senzaţie de prospeţime. Fără SLS, SLES.
2. Soarele îmbătrâneşte pielea. Nu şi dacă folosiţi un ser antiage special!
imageSerul antiage pentru faţă şi corp după soare, cu acelaşi concept “tan locker”, este un produs extraordinar de eficient şi plăcut care, o dată vaporizat pe faţă şi corp după expunerea la soare, favorizează bronzarea uniformă şi aurie printr-o acţune hidratantă, emolientă şi calmantă. Conţine un mix de substante active: aloe, hamamelis, sunătoare, beta-glucan, acid ialuronic şi un complex natural inovator care hrăneşte celulele pielii pentru menţinerea hidratării corecte. Nu contine parfum şi alergeni. Poate fi utilizat în combinaţie cu crema după soare.

Acum, că vă puteţi da doctoratul în protecţie solară,veţi avea cel mai frumos bronz de pe tot litoralul!!!
Pentru orice fel de întrebări, aştept mesaje pe blog, facebook sau pe mail! Vacanţă liniştită!

 

Surse: rest.ej.by, readrate.com, metosnews.ru, lady.izvestia.kiev.ua, artleo.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.