Acasă la mine Necuvântătoare

Cine ridică mănușa?

Zilele ce au trecut ne-au demonstrat diverse lucruri. Însă, de departe, cel mai important câștig al lor este acela că au evidențiat dragostea pentru animale a poporului român. Adevărata revoluție, iscată de un neînsemnat editorial publicat pe site-ul nostru, scindarea bruscă a României în două tabere beligerante, aplombul cu care iubitorii de animale și-au susținut cauza, linșându-i, virtual, pe nerozii bănuiți a nu le iubi, au demonstrat, toate la un loc, că suntem un popor pătimaș de milos, cu un suflet mare, în care încape întreaga arcă a lui Noe, un popor care consideră necuvântătoarele ca fiind ca și frații săi, fiind oricând gata să-și dea chiar și viața pentru ele!

Punându-ne cenușă în cap pentru alimentarea involuntară a acestui război, noi, echipa site-ului “femeide10.ro”, compusă din femei de 10, dar și de 4, cum s-a demonstrat, dorim să venim în întâmpinarea acestui sentiment nobil care îi animă pe semenii noștri. Drept care, demonstrând toleranță și deschidere, dorim să vă punem la dispoziție chiar de astăzi, dumneavoastră, iubitorilor de animale din întreaga țară, spațiul consistent al unei rubrici adecvate, în care să vă puteți manifesta plenar dragostea, mocnită sau manifestă, față de orice fel de vietate, care zboară, înoată, se târăște, țopăie sau merge.

Analiza avalanșei de mesaje primite pe site-ul nostru și descoperite și pe alte canale media, a demonstrat clar că mulți dintre aceștia dețin reale abilități de comunicare, înțelepciune, elocință, talent literar, aplomb, spirit combativ, simț al umorului, imaginație. Din acest motiv, punem la dispoziția dumneavoastră dragi iubitori de animale, rubrica respectivă, libertatea de a vă zbengui după bunul plac printre orice fel de subiect care face atingere, într-un fel sau altul, lumii celor care nu cuvântă.

În acest sens, așteptăm cu mare interes ofertele dumneavoastră de preluare a rubricii, fiind siguri că entuziasmul celor care doresc să continue demersul început zilele trecute va fi cel puțin la nivelul iubirii față de animale, dovedită din plin.

Trimite-ți materialele voastre folosind formularul din pagina Trimite text.

Credit foto: www.companyofanimals.co.uk

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.